Ervaren Projectleider

Karres en Brands zoekt een:

Karres en Brands is een internationaal opererend ontwerpbureau op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw en openbare ruimte. Met een dynamisch team van circa 40 medewerkers uit diverse landen werken we aan een groot aantal projecten, studies en prijsvragen in binnen- en buitenland op zeer uiteenlopende schaalniveaus.

Wegens het groeiende aantal (internationale) projecten zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste, inspirerende en ervaren projectleider, die zelfstandig kan werken aan verschillende ontwerpopgaven op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw en openbare ruimte. Gezien onze integrale ontwerpopgaven zoeken we een landschapsarchitect met affiniteit met stedenbouw, of een stedenbouwer met affiniteit met landschapsarchitectuur, of een architect met affiniteit met landschapsarchitectuur en stedenbouw. Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring met projecten van visie tot en met realisatie in vergelijkbare functie.

Je bent een ontwerp- én organisatietalent en bent in staat om zelfstandig aan grootschalige uitdagende (internationale) projecten te werken. Je kunt sterke concepten bedenken en deze goed uit (laten) werken, zowel in ontwerp als grafisch. Je hebt een goed ruimtelijk inzicht en architectonisch denkniveau. Je beschikt over uitstekende presentatie- en visualisatietechnieken en goede computervaardigheden. Gedegen kennis van programma’s als Autocad, Adobe, Sketchup is een vereiste, kennis van Rhino en/of Revit is een pré. Je kunt goed in teamverband werken en hebt een proactieve en open werkhouding. Tevens is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift een vereiste.

Wij bieden een variatie aan werkzaamheden en uitdagende opdrachten. De sfeer in ons bureau is informeel, open en er is een sterke teamspirit. Er is veel interactie tussen de collega’s en samen met een inspirerend team werk je aan verschillende opgaven. De vacature betreft een veelzijdige functie met groeimogelijkheden en we bieden een salaris conform de architecten CAO.

Sollicitatie
Schriftelijke reacties met motivatie, CV en portfolio (pdf-formaat, geen online portfolio) mailen naar: personeelszaken@karresenbrands.nl t.a.v. Lieneke van Campen.
Voor inhoudelijke informatie over de functie en vragen kunt u contact opnemen met Lieneke van Campen, zakelijk directeur. Telefonisch te bereiken op 035 – 642 29 62.

Meer informatie / More information