SENIOR ARCHITECT

Houben / Van Mierlo architecten zoekt een:

Voor de versterking van ons team zoeken wij een talentvolle architect met een grote ontwerp- en verbeeldingskracht; productief en communicatief, met professionele beheersing van de Nederlandse taal en minimaal 6 tot 10 jaar ervaring in het werk voor een toonaangevend bureau; minimaal 4 dagen per week beschikbaar. In jouw rol werk je aan diverse concrete projecten vanaf initiatief t/m definitief ontwerp.

Houben / Van Mierlo is een middelgroot Eindhovens architectenbureau. Wij werken in een dynamisch team met zeer korte lijnen aan hoogwaardig maatwerk en een diverse, ambitieuze opdrachten-portefeuille. Deze omvat onder andere de transformatie van diverse stedelijke (monumentale) complexen, een groot aantal rand- en binnenstedelijke woningbouwopgaven van klein tot groot en verschillende CPO-projecten. In alle projecten maken wij bijzondere plekken waar mens en aarde centraal staan.

Gekwalificeerde kandidaten nodigen wij uit uiterlijk 15 juli een korte mail met CV en een selectie van eigen werk te sturen aan:

HOUBEN / VAN MIERLO
t.a.v. officemanager Klaartje Daamen
klaartje@houbenvanmierlo.nl