Bouwkundige BIM-modelleur

ELLBRU zoekt een:

Wij zijn op zoek naar een talentvolle bouwkundige. Heb jij MBO of HBO Bouwkunde afgerond? Tijdens je opleiding stage gelopen bij een architectenbureau of op de tekenkamer? Zie jij het zitten je te specialiseren in de uitwerking van hoogwaardige ontwerpen? Dan hebben we een uitgelezen kans voor je!

Organisatie
Voor een architectenbureau in Den Bosch zijn we op zoek naar een technisch tekenaar / BIM modelleur. Kun jij je verliezen in niet-standaard detailleren? Of denk je graag mee met de architect om een schetsontwerp bouwbaar in het BIM te krijgen? In de vertaalslag van ontwerp naar bouwtekeningen ligt de cruciale rol van de bouwkundig ontwerper. Vooral technisch tekenen en het modelleren in het BIM behoren tot je taken.

Functieomschrijving
Een bouwkundige kan diverse taken hebben. Een belangrijk, zeker tegenwoordig, onderdeel daarvan is BIM modelleren. Als BIM modelleur ontwikkel en implementeer je de procesmethode BIM (Building Information Modelling). Je maakt het ontwerp voor bouwkundige modellen met behulp van software die het BIM proces ondersteunt. De BIM modelleur is een analytisch denker en actief betrokken bij de verdere ontwikkeling van BIM brede projecten, van nieuwbouw tot bestaande bouw. Hierbij werk je zelfstandig maar ook in teamverband. In deze functie kun je daarom je technische creativiteit kwijt. Door een onmisbare bijdrage te leveren aan de gebouwde omgeving heb je impact op de wereld om je heen.

Functie-eisen:

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding richting Bouwkunde;
  • Interesse in bouw en architectuur,
  • Kennis van het Nederlands bouwbesluit;
  • Aantoonbare ervaring / affiniteit met BIM en Revit;
  • Schriftelijke en mondelinge Nederlandse taalvaardigheid.

Ons aanbod

  • Een jaarcontract met goed salaris, waarbij ELLBRU de opdrachtgever volgt in diens beloning. Indicatief bruto maandsalaris voor een starter met afgeronde HBO-opleiding bouwkunde €2400 – €2700.
  • Interne en externe begeleiding, inwerktraject en de kans voor een toonaangevend bedrijf te werken.
  • Bij wederzijds enthousiasme is na een jaar via ELLBRU een direct, (on)bepaald tijdscontract bij de opdrachtgever mogelijk.
  • Voor onze werknemers is een opleidingsbudget beschikbaar, dit wordt in overleg beschikbaar gesteld voor bijscholing en specialistische cursussen.