Stedenbouwkundige

Mecanoo zoekt een:

Mecanoo is op zoek naar een getalenteerde stedenbouwkundige met 3-7 jaar professionele ervaring bij een ontwerpbureau om te werken aan een breed scala aan grootschalige en kleinschalige stedenbouwkundige projecten.

Mecanoo is een internationaal georiënteerd bureau met uiteenlopende projecten op het gebied van architectuur, landschap, stedenbouw en interieur. We werken aan multidisciplinaire, complexe opgaven, wat betekent dat we in projectteams werken met collega’s uit verschillende disciplines. Onze stedenbouw- en landschapsprojecten variëren in schaal van kleine openbare ruimtes en pocket-parks tot grootschalige strategische visies en zullen vaak een architectonische component bevatten. In onze projecten nemen we de gebruikers, de menselijke maat en de gebruikerservaring als uitgangspunt. De kennis binnen ons team landschap en stedenbouw is breed en praktisch. We doorlopen de projecten vanaf de aanbesteding en studiefase tot en met de oplevering.

Als stedenbouwkundige draag je bij aan analyses en conceptontwikkeling, maar ook aan de productie van presentatiemateriaal. Het vermogen om sterke klantrelaties op te bouwen en een goede beheersing van het spreken in het openbaar is ook essentieel. We zoeken een zelfstandig werkende stedenbouwkundige met uitstekende ontwerpvaardigheden. Kandidaten moeten beschikken over sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels en bedreven zijn in Adobe CC en Rhino. Ervaring met Revit is een pré. We zoeken iemand die beschikt over een afgeronde WO-opleiding stedenbouw of gelijkwaardig die de nodige projecten heeft afgerond welke kunnen worden getoond aan de hand van een portfolio.

Meer informatie / More information