Stedenbouwkundig ontwerper

FARO architecten zoekt een:

FARO architecten werkt met een leuk en enthousiast team van ruim 30 mensen aan een grote hoeveelheid ruimtelijke projecten. Onze projecten zijn divers: van groot tot klein, van landschappelijk tot hoogstedelijk, van woningbouw tot utiliteitsbouw.

Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten is er per direct ruimte op het bureau in Lisserbroek of Arnhem voor uitbreiding van ons team met een:

Stedenbouwkundig Ontwerper

Onze ideale collega heeft ruime bewezen ervaring. We zoeken een collega die creativiteit koppelt aan degelijkheid. We zoeken een extraverte collega met vakkennis op gebied van stedenbouw en interesse in landschap en architectuur. Iemand die initiatieven durft te nemen, slimme vragen stelt, zich collegiaal opstelt en doorpakt als dat nodig is.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo goede projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen. Binnen het bureauhandschrift is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de gelegenheid om samen met collega’s het beste uit jezelf en uit een project te halen.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, wvanderstap@faro.nl

Meer informatie / More information