Stagiair

GAAGA zoekt een:

GAAGA is een architectenbureau met speciale aandacht voor bijzondere woonvormen, energiebewust en circulair bouwen en dat in haar werk zoekt naar nieuwe, onorthodoxe toepassingen voor bestaande en nieuwe materialen en technieken. Naast daadwerkelijke bouwprojecten werken we aan studies, onderzoek, wedstrijden, publicaties, enz. GAAGA ontving diverse architectuurprijzen en nominaties, waaronder recentelijk de ARC19 Innovatie Award. GAAGA is gevestigd in het centrum van Delft.

Per 1 september 2020 zijn wij op zoek naar creatieve stagiaires die ons team komen versterken, die gemotiveerd en zelfstandig zijn en een nuchtere mentaliteit hebben. Als trainee neem je deel aan verschillende projecten, studies, prijsvragen en PR-activiteiten, waardoor je de kans krijgt om verschillende aspecten van het ontwerp- en bouwproces te ervaren.

Voorwaarden:

  • goede kennis van teken-, render- en grafische software. Wij werken o.a. met Autocad, Archicad, Rhino, Artlantis / V-ray, Photoshop, Indesign and Illustrator.
  • goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel in spreken, lezen als schrijven).
  • universitair niveau, bij voorkeur Bsc (bijna) afgerond.
  • naast passie voor architectuur ook interesse in de techniek.
  • een stageperiode van 4 – 6 maanden.

Als je interesse hebt en aan bovenstaande eisen voldoet, stuur dan je CV, een korte motivatie en een kort overzicht van je werk (pdf-formaat, max. 8 MB) t.a.v. Arie Bergsma naar het volgende e-mailadres: vacatures@gaaga.nl