Officemanager

Generation.Energy zoekt een:

Generation.Energy is een adviesbureau gespecialiseerd in de ruimtelijke kant van de energietransitie.

Generation.Energy is een jong, groeiend bedrijf gevestigd in Den Haag. Wij adviseren over de ruimtelijke kant van de energietransitie. Met onze kennis en expertise doen we opdrachten voor zowel overheid en markt. Zo werken we aan regionale energiestrategieën, adviseren we de rijksoverheid bij het maken van de energie-agenda voor 2050, organiseren we energie-ateliers door het hele land, en maken we zoekmachines voor nieuwe zonnevelden.
We zijn gedreven door impact; hoe kunnen we met een klein team een bijdrage van belang leveren aan een grote groep mensen?
Er is een jonge en informele bedrijfscultuur, de sfeer is ongedwongen maar tegelijkertijd is de kwaliteit van het werk heel belangrijk. Er is een hoge arbeidsethos maar gelukkig is er ook ruimte voor humor op de werkvloer.

Wij zijn op zoek naar een Officemanager met minimaal 3 jaar relevante werkervaring om ons team te komen versterken

Over de functie
Als officemanager zorg je ervoor dat zaken soepel en gestructureerd verlopen. Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Van facturatie tot HR werkzaamheden. Maar ook het ondersteunen van het team waar nodig, hebt oog voor detail en kan omgaan met verschillende vragen en verzoeken. In deze functie is geen dag hetzelfde en moet je veel ballen tegelijk in de lucht kunnen houden. Dit moet je kunnen én leuk vinden.

Van nature denk je in oplossingen en verbeteringen, en ben je assertief. Je vindt afwisseling in je werk belangrijk. Alles wat je doet draagt bij aan een betere service, waardoor je ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.
Zou jij jezelf omschrijven als iemand die:

 • Pro-actief is en goed om kan gaan met een groep dynamische mensen;
 • Op de juiste wijze urgentie kan inschatten;
 • Flexibel is ingesteld en niet schrikt van ad hoc werkzaamheden;
 • Een prettige manier heeft om mensen te ontvangen en zich thuis te laten voelen;
 • Een hoog vaardigheidsniveau heeft in het gebruik van MS-Office; Word, Excel en Outlook;
 • Administratief sterk
 • Professioneel en klantgericht communiceert in het Nederlands en Engels;
 • HBO werk- en denkniveau heeft;
 • Meer dan 3 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie;
 • Per direct (32 – 40 uur) inzetbaar is;
  Dan zou je prima bij ons passen en willen we graag kennis met je maken.

Over het team
Generation.Energy heeft een platte organisatiestructuur en is net als de duurzame energiesector ambitieus en snelgroeiend. Met een team van 20 collega’s werken we aan een kwalitatieve energietransitie en een duurzame toekomst voor de volgende generaties. Ons hoofdkantoor zit in Den Haag (vlakbij onze opdrachtgevers van de ministeries), maar we hebben sinds kort ook een tweede locatie in Amsterdam.

En wat bieden wij jou?
Een uitdagende en veelzijdige baan, op ons kantoor in BINK36 te Den Haag. Een divers en enthousiast team, waar eigen inbreng en meedenken zeer gewaardeerd wordt om bij te dragen aan de professionalisering van de organisatie. Een fijne werkplek, in deze bijzondere tijden (gedeeltelijk) vanuit huis. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Sluit jij aan bij bovenstaand profiel? Of ben je nieuwsgierig geworden naar de functie of de organisatie? Neem dan contact met ons op of solliciteer voor 9 augustus via jobs@generation.energy.

Het eerste gesprek vindt vanwege COVID-19 plaats via MS Teams. Een eventueel vervolggesprek zal op gepaste 1,5m afstand in het Den Haag kantoor plaatsvinden.

Meer informatie / More information