Assistent Ontwerper (NL)

Bedaux de Brouwer Architecten zoekt een:

Bedaux de Brouwer Architecten werkt vanuit de, door oprichter Jos. Bedaux ontworpen, Rijksmonumentale villa aan afwisselende projecten op verschillende schaalniveaus. Vanaf 1937 kent het bureau een continuïteit van hoge kwaliteit in ontwerp en uitwerking. Onze architectuur laat zich omschrijven als een mild, tijdloos modernisme, met oog voor mens en omgeving en is in de afgelopen decennia met vele architectuurprijzen bekroond en gepubliceerd.

De functie
Wij breiden ons team uit en zijn daarom op korte termijn op zoek naar een talentvolle assistent ontwerper. Als assistent ontwerper werk je binnen een team aan verschillende ontwerpfases – van schetsontwerp tot technisch ontwerp, waarbij je in min of meerdere mate ondersteuning geeft aan de projectarchitect. Binnen de visie van ons kantoor ben je verantwoordelijk voor (deel)ontwerpen, waarbij je in staat bent om je eigen gedachtegoed presentabel te maken en met overtuigingskracht toe te lichten. Vaak onderscheiden je werkzaamheden zich in een hoofdproject met een aantal nevenprojecten, waarbij we als team op zoek gaan naar de best mogelijke toepassing van jouw kracht en ambitie.

Binnen ons kantoor werken we met verschillende programma’s. Binnen de ontwerptaak van de assistent ontwerper valt onder ander de verantwoordelijkheid voor digitaal tekenwerk van de (deel)ontwerpen. Zodoende is aantoonbare gevorderde kennis van Revit een vereiste voor deze functie. Een actieve houding ten aanzien van de ontwikkeling van de processen omtrent tekenwerk en BIM is daarbij een pre. Naast Revit werken we onder andere met Autocad, Sketchup, Photoshop, Indesign en Illustrator. Kennis van deze programma’s is een pre.

Mocht het zo zijn dat je onlangs je studie hebt afgerond en de beroepservaringsperiode voor architect wilt doorlopen, dan kunnen wij je daarin faciliteren. Meerdere collega’s zijn je voorgegaan en kunnen hun ervaring met je delen. Daarnaast is het mogelijk om binnen kantoor een BEP-mentor toegewezen te krijgen die je begeleidt waar nodig.

Wat wij verder vragen:

  • Omwille van onze oriëntatie op de Nederlandse markt zijn we op zoek naar een assistent ontwerper die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft. Engelse taalvaardigheid is daarnaast een pre.
  • Afgeronde opleiding TU of Academie van Bouwkunst
  • Een proactieve en professionele houding
  • Een scherp oog voor visuele esthetiek
  • Zelfstandig en gemotiveerd
  • Kritisch op een positieve manier

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in de vacature en past jouw profiel bij onze uitvraag? Stuur dan je motivatie, CV en portfolio (max. 10 MB) naar post@bedauxdebrouwer.nl onder vermelding van ‘sollicitatie assistent ontwerper’.

De vacature is actueel zolang deze online staat.

Meer informatie / More information