Ervaren modelleur

Mulderblauw zoekt een:

Voor onze grote diversiteit aan projecten zijn wij per direct op zoek naar ervaren, gedreven modelleurs die onze uitdagende opdrachten te lijf gaan.

Deze functie vraagt minimaal 5 jaar werkervaring en sterke affiniteit met de technische kant van ontwerpen. Wij zijn specifiek op zoek naar een Revit-talent en/of ArchiCAD-koning! Daarnaast zal je in deze functie snel schakelen en door je ervaring tevens dienstdoen als vraagbaak voor je collega’s.

Als ervaren modelleur bij Mulderblauw heb je oog voor detail, werk je zelfstandig en zorgvuldig en ben je behulpzaam. Voor deze functie zoeken wij iemand die vloeiend Nederlands spreekt.

De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.
Meer informatie over het bureau en onze projecten lees je op mulderblauw.nl!

Word jij een Mulderblauwer?
Stuur een mail met je CV en motivatie o.v.v. ‘sollicitatie vacature modelleur’ naar sollicitatie@mulderblauw.nl. Voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen via 071 – 517 73 11.

Contactpersoon: Esther Boef

Reageren kan tot 1 oktober.

Let op: sollicitaties van kandidaten met minder dan 5 jaar ervaring en kandidaten die niet vloeiend Nederlands spreken kunnen wij niet in behandeling nemen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information