Stagiair(e)s architectuur

GROOSMAN architecten zoekt een:

Ga jij ons helpen stadmaken?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e)s die ons in de periode van oktober 2020 t/m februari 2021 en vanaf februari 2021 t/m juli 2021 gaan inspireren en ondersteunen.

Wij zijn een integraal architectenbureau dat zijn talent inzet om kansen te zien in de stad. Kansen die resulteren in vooruitstrevende oplossingen voor nu en voor volgende generaties. Vanuit hartje Rotterdam werken wij aan zeer uiteenlopende en uitdagende projecten met als doel de stad sterker te maken door samen te werken, samen te ontwikkelen en met ontwerpen antwoord te geven op maatschappelijke vraagstukken.

Onze architecten, constructeurs en modelleurs werken in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend en groeiend in diverse (inter-)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan een grote diversiteit van projecten, zoals o.a. wonen, retail, leisure en gecombineerde opgaven; van laag- tot hoogbouw.

Jij bent een enthousiaste en gedreven student architectuur. Jij bent leergierig en initiatiefrijk en wil ervaring opdoen bij een creatief, ondernemend bureau en deel uitmaken van ons inspirerende team.

Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen willen wij gebouwen ontwerpen waar mens en omgeving centraal staan!

Wil jij met ons samenwerken? Stuur dan je cv en portfolio naar vacature@groosman.com onder vermelding van “stagiair(e) architectuur”. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Francesca, 010-2014035.

Wij zijn benieuwd naar jou!

Meer informatie / More information