Assistent-Ontwerper

Unity| Architecture and Urbanism zoekt een:

Ben jij een artiest met een grenzeloze fantasie? Of ben jij die ondernemer die van aanpakken houdt? Zet jij goede presentaties neer als een echte verhalenverteller? Kortweg: denk jij dat we jouw talenten kunnen gebruiken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn Unity | Architecture & Urbanism: een jong architectuur & stedenbouwbureau dat staat voor een holistische aanpak in ontwerp en proces. Wij werken sámen met andere partijen aan ontwerpen die niet binnen de hokjes van stedenbouw, architectuur en interieur blijven, maar overlap zoeken met de andere disciplines. Wij werken voornamelijk vanuit sterk onderbouwde ontwerpprincipes die bij elk project hun eigen vorm vinden. Onze projecten zijn divers en behelzen onder andere particuliere woonhuizen, horeca, laboratoria, scholenbouw, woningbouw en stedenbouw, met een nadruk op de laatste twee categorieën.

Wij werken samen met Topos architectuur en bouwkunde: een gevestigd architectuur en bouwkunde bureau dat het gehele ontwerpproces beheerst, van eerste schets tot oplevering. Naast eigen projecten werkt Topos ook voor andere gerenommeerde architectuurbureaus de ontwerpen bouwkundig uit.

Wat kunnen we van je verwachten?
Je bent in het bezit van aan afgeronde opleiding TU of Academie van Bouwkunst. Je hebt een proactieve en professionele houding. Je hebt een scherp oog voor visuele esthetiek. Je ziet de uitdaging en kansen in alle soorten projecten, van restaurants tot woning- en stedenbouw. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig en denkt graag mee. Je werkt graag ideeën uit in modellen, denkt en werkt mee aan presentaties en kan (deel)ontwerpvoorstellen maken. We zijn uiteraard erg geïnteresseerd in waar jij onderscheidend in bent, en juist vaardigheden waar je beter in wilt worden.
Om optimaal mee te kunnen draaien bij ons op bureau is ervaring met het Adobe-pakket – voornamelijk Indesign en Photoshop – en het Autodesk-pakket – Revit en Autocad – gewenst.

Wat kunnen wij je bieden?

  • Een snelgroeiende leeromgeving binnen een jong en dynamisch bureau.
  • Leeromgeving binnen een gevestigd architectuurbureau.
  • Zowel zelfstandig werken als in teamverband.
  • Ervaring in verschillende projecten.

Geïnteresseerd? Stuur je Portfolio, CV, motivatie en je favoriete gebouw met onderbouwing naar office@unity-architects.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Yasser Hassan via 06-45002936