Assistent ontwerper

GAAGA zoekt een:

GAAGA zoekt een assistent ontwerper die breed inzetbaar is en affiniteit heeft met alle fasen van het ontwerpproces; van architectonisch concept tot technische uitwerking en uitvoering. Wij werken met een klein team aan diverse, uiteenlopende projecten.

GAAGA is een architectenbureau dat is gevestigd in het centrum van Delft. Het bureau richt zich op projecten van verschillende aard en omvang, variërend van privéwoningen tot stedelijke invulling. Het bureau heeft speciale aandacht voor bijzondere woonvormen, energiebewust en circulair bouwen en de zoektocht naar nieuwe, onorthodoxe toepassingen voor bestaande en nieuwe materialen en technieken. Naast daadwerkelijke bouwprojecten werken we aan studies, onderzoek, wedstrijden, publicaties, enz. GAAGA ontving diverse architectuurprijzen en nominaties, waaronder recentelijk de ARC19 Innovatie Award en Hans Sauer Award. Voor meer informatie over ons architectenbureau en onze projecten, zie onze website.

Profiel:

  • Afgeronde masteropleiding aan de TU Bouwkunde of Academie van Bouwkunst.
  • Tot 3 jaar relevante werkervaring. Volgen van een BEP-traject behoort tot de mogelijkheden.
  • Leergierig en enthousiast, all-round interesse van architectonische conceptvorming tot technische uitwerking en uitvoering.
  • Zelfstandig en initiatiefrijk.
  • Nauwkeurig en goed georganiseerd.
  • Communicatief vaardig en grafisch en beeldend sterk; in staat zijn om analyses om te zetten in heldere schema’s en teksten.
  • Goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.
  • Ervaring met Archicad, Autocad, Indesign, Illustrator en Photoshop.

We bieden in eerste instantie een tijdelijk contract voor 32 – 40 uur per week met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris wordt conform CAO ingeschaald afhankelijk van de genoten opleiding en relevante werkervaring. Start dienstbetrekking bij voorkeur per 01 oktober 2020.

Als je geïnteresseerd bent en als je voldoet aan de bovenstaande eisen, stuur ons dan voor 18 september a.s. je CV, een korte motivatie en een kort overzicht van je werk (PDF-formaat, max. 5MB) naar vacatures@gaaga.nl.