stagiair interieurarchitectuur

atelier PRO architekten zoekt een:

Architectenbureau atelier PRO is een internationaal georiënteerd ontwerpbureau voor architectuur, interieur en stedenbouwkunde. Jaarlijks biedt ons bureau de mogelijkheid aan studenten om stage te lopen. Hiervoor kom je in aanmerking als je studerend bent aan een opleiding op minimaal hbo niveau. Op dit moment zoeken we een stagiair voor het team interieurarchitectuur.

Onder mentorschap van een ervaren interieurarchitect ga je aan de slag met het echte werk. Dat zijn bestaande interieurprojecten van verschillende schaalniveaus zoals scholen, kantoren of zorgprojecten. Je moet wel van afwisseling houden. Het ene moment werk je aan prijsvragen en aanbestedingen. Dan weer werk je tekeningen uit voor een VO ( voorlopig ontwerp) of maak je tekeningen voor de interieurbouwer/aannemer tot op detail niveau.

Je profiel:
Je popelt om aan het echte werk te beginnen, na een goede voorbereiding via een van de volgende opleidingen interieurarchitectuur als KABK, HKU, HSR, Willem de Kooning, etc, Je bent bij voorkeur in een vergevorderd stadium.
Als ruimtelijk ontwerper heb je affiniteit met architectuur. Je vindt functionaliteit eigenlijk net zo belangrijk als haalbaarheid van het ontwerp. Je bent een gedreven creatieveling, leergierig, nieuwsgierig en werkt graag in een team.
Werken met programma’s als Revit, Photoshop, Indesign, Illustrator Enscape, Autocad of andere grafische- en renderprogramma’s gaat je goed af.

We bieden je een uitdagende fulltime stage van 4 tot 6 maanden en een stagevergoeding. Je werkt samen met een team leuke collega’s van wie je veel kunt leren. De sfeer op ons bureau is informeel en er is altijd reuring. We werken in een prachtige, groene omgeving op de grens van Den Haag met Scheveningen. Hoewel niet alle collega;s uit Nederland komen spreken we Engels maar de voertaal het op bureau is Nederlands.
Bij atelier PRO zijn stages bedoeld voor studenten die nog niet afgestudeerd zijn. Deze stage is niet bedoeld voor mensen die afgestudeerd zijn en werkervaring willen opdoen.

Heb je interesse? Dan nodigen we je uit om snel je portfolio en motivatie te mailen naar Thijs Klinkhamer, senior interieurarchitect, e-mailadres tklinkhamer@atelierpro.nl

Meer informatie / More information