Technisch Ontwerper Landschap (32-40u)

Rijnboutt zoekt een:

Ben jij een getalenteerde technisch landschapsontwerper en voel jij je helemaal thuis in een interdisciplinair ontwerpbureau? Raak jij geïnspireerd door complexe opgaves en weet jij ontwerpen te vertalen naar haalbare en zorgvuldig gedetailleerde uitvoeringsplannen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Als technisch ontwerper maak je de verbinding tussen ontwerp en uitvoering en verzorg je de technische uitwerking van onze inrichtingsplannen. Je waakt over de maakbaarheid en kwaliteit van onze projecten in elk stadium, van concept tot uitvoering.
Onze projecten zijn veelal transformaties in stedelijk gebied: campusterreinen, (dak)tuinen, parken, straten en pleinen in plaatsen als Amsterdam, Breda, Den Haag en Utrecht. De opgaves raken aan actuele vraagstukken als herbestemming, verdichting, klimaatadaptief circulair en natuurinclusief bouwen. Bij Rijnboutt werk je behalve met je directe collega’s van landschap en stedenbouw ook samen met onze architecten en specialisten in erfgoed en duurzaamheid.

Jouw profiel
Je hebt een goed oog voor vormgeving en materialisatie en weet jouw praktische ervaring en technische kennis in te zetten om schetsen, concepten en ideeën te vertalen naar uitvoerbare inrichting- en beplantingsplannen en details.
Je schakelt makkelijk tussen de verschillende projectfasen en schaalniveaus. Je werkt zorgvuldig en accuraat en maakt aantrekkelijke tekeningen en presentaties. Het samenwerken in projectteams is voor jou vanzelfsprekend; daarbinnen richt je zelfstandig je eigen werk in. Je bent op de hoogte van de actualiteit in het vakgebied en vindt het leuk om samen met ons te werken aan de ontwikkeling van ons bureau; ook projectoverstijgend, met thema’s als duurzaamheid, innovatie en kwaliteit.

Je voldoet aan de volgende opleidings- en ervaringseisen:

  • voltooide opleiding Van Hall Larenstein (Technisch Ontwerp/Werkvoorbereiding Aanleg/Planuitwerking en Realisatie) of vergelijkbaar;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • goede sociale, communicatieve en presentatievaardigheden, daarbij uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • beheersing van Vectorworks 2D en 3D (of bereid dit te leren), Adobe (Photoshop, Illustrator, Indesign), Office-pakket.

Onze bijdrage aan jou
Je komt te werken in een enthousiast team van circa 14 stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Je hebt een eigen werkplek, maar kan ook gebruik maken van stilteplekken en ontmoetingsplekken. Wekelijks hebben we in ons auditorium een bureauoverleg en dagelijks een verse lunch in het werkcafé. Regelmatig gaan we samen op excursie naar bijzondere bedrijven, projecten, en (buitenlandse) steden. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk, in je functie en op persoonlijk vlak. Daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget om je vaardigheden voortdurend verder te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de architecten cao en je ontvangt reiskostenvergoeding. Wij bieden in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, dat bij wederzijds welbevinden kan worden omgezet in een vaste aanstelling.
Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, werkt het team van Rijnboutt momenteel gedeeltelijk vanuit huis maar ook in normale tijden zijn er mogelijkheden tot thuiswerken. Op ons (aangepaste) kantoor wordt gewerkt volgens het Rijnboutt-corona-protocol, gebaseerd op de RIVM richtlijnen.

Interesse?
We ontvangen graag een CV, je motivatie en een portfolio, via de solliciteerknop. Heb je nog vragen? Bel dan met Michiel van der Drift via 020 530 48 10. Je kunt natuurlijk ook verder kijken op onze website www.rijnboutt.nl voor meer informatie over het bureau en onze projecten.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens

Meer informatie / More information