Landschapsarchitect

BAR-Organisatie zoekt een:

Het team Ontwerp Ruimtelijke Kwaliteit (ORK) is op zoek naar een ervaren:

Landschapsarchitect / Landschapsontwerper
32/36 uur per week

Wat ga je doen?
Je gaat je inzetten voor een diversiteit aan ontwerpopgaven in de openbare ruimte, variërend van herinrichting van woonstraten, het maken van beplantingsplannen tot het opstellen van kleine en grote gebiedsvisies. Je werkt in team met landschapsontwerpers en stedenbouwkundig ontwerpers. Jij bent die ervaren ontwerpende adviseur die de kwaliteiten van de ontwerpen buitenruimte weet te vertalen en integreren voor de relevante disciplines zoals beheer openbare ruimte, verkeer en mobiliteit, bouwkunde en civiele en cultuurtechniek. Jouw bijdrage positioneert ons vakgebied verder binnen de organisatie. Daarmee draag je de visie van het team verder uit.

Wat vragen wij?
We bieden je een uitdagende baan, maar dat vraagt ook wat van jou als professional. Je bent op dit moment toe aan je volgende carrière stap. Je bent iemand die houdt van zowel de inhoud als het proces. Je ontwerpen maak je zelf, maar je durft er ook de bühne mee op. Jouw ontwerpen staan niet per se in de vakbladen. Jouw ontwerpen zijn duurzaam, bestendig en kunnen op enthousiasme van onze bewoners rekenen. Want daar doe je het uiteindelijk voor.

We zijn op zoek naar iemand met ongeveer 4/5 jaar ervaring als landschapsarchitect of ontwerper. Het is van belang te beseffen dat werken voor een overheid anders is dan werken in een commerciële omgeving. We verwachten dat je daar gevoel bij hebt en ons meeneemt in de visie die je hebt op werken bij een gemeentelijke overheid. Verder verwachten we dat je oog hebt voor de zakelijke kant van jouw dienstverlening binnen een grote organisatie.

Hoewel we open staan voor aanvullende of vervangende competenties heb je volgens ons de volgende kwaliteiten nodig om de functie goed uit te kunnen voeren:

Je hebt aantoonbare ervaring met werken in / bij gemeentelijke organisaties;
Je bent de Nederlandse taal machtig in woord en geschrift;
Je bent een teamspeler, maar je speelt niet altijd vanuit dezelfde positie;
Je basiskennis is op orde. Je hebt brede plantenkennis en kent je materialen;
Je werkt projectmatig;
Je denkt en werkt integraal. Ons team heeft vele raakvlakken met andere teams wiens beleid en ideeën wij samen laten komen tot één geheel;
Je kunt je eigen plannen overtuigend presenteren, waarbij je inspeelt op de informatiebehoefte van de groep die je voor je hebt (bewoners, bestuur, politiek);
Je staat voor je zaak, maar bent ook in staat en bereid om mee te bewegen als de situatie daar om vraagt;
Je hebt ervaring met bewonersparticipatie. Daar krijg je energie van.
Tot slot de techniek. Je beheerst de technieken die noodzakelijk zijn om een goed ontwerp te maken. Hiervoor gebruiken we, naast de schetsrol, verschillende softwarepakketten zoals AutoCAD Map, Adobe CS, Sketchup en Lumion.

Wat hebben we te bieden?
We bieden je op de eerste plaats een leuke baan binnen een dynamische organisatie.

De functie is ingedeeld in schaal 11 van de CAO SGO (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties). Afhankelijk van je kennis en ervaring kunnen we kiezen voor een aanloopschaal (schaal 10). We maken dan afspraken over hoe je op termijn in je functionele schaal terecht kunt komen.

Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris), deelname aan de ABP-pensioenregeling, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een ouderschapsverlofregeling. Bovendien kan je bij ons kan je plaats-/tijdsonafhankelijk werken!

Interesse?
Als je jezelf herkent in bovenstaand profiel en de functie spreekt je aan, stuur dan je sollicitatie met cv zo snel mogelijk maar in ieder geval voor 1 oktober a.s. via de button solliciteer direct. Als we het gesprek graag met je aangaan dan nemen we contact met je op voor de sluitingsdatum van deze vacature. Het kan dus zijn dat we je de ene dag benaderen en dat je de volgende dag een gesprek hebt.

Omdat je solliciteert naar een functie als ontwerper, verwachten we dat je een portfolio toevoegt aan je sollicitatie. Dat mag ook een verwijzing zijn naar een online portfolio of een website. Reacties zonder portfolio worden terzijde gelegd.

Meer informatie / More information