Senior BIM modelleur - Amsterdam

Inbo zoekt een:

Al enkele jaren ben jij werkzaam als bouwkundige tekenaar / BIM modelleur en Revit en Solibri zijn programma’s die jij met jouw ogen dicht kunt bedienen. Je kunt zelfstandig aan de slag in grote complexe opgaves en vindt het ook leuk om jongere tekenaars te begeleiden.

Does it ring a bell? Dan ben jij een waardevolle collega! Want BIM modelleur is een belangrijk onderdeel van ons werk. Zonder deze expertise zouden onze gebouwen niet realiseerbaar zijn.

Wat doe je?
Je vertaalt de visie en schetsen van de architect in realiseerbare bouwtekeningen, voorzien van alle benodigde details. Je hebt kennis van alle verschillende fases van het proces: schetsontwerp t/m de detailleringen van de werktekeningen. Tijdens de realisatie van het project geef je terugkoppeling om eventuele fouten gedurende de bouw direct op te lossen. Dat doe je gelijktijdig voor meerdere projecten, die zeer divers zijn in fase, type gebouw en omvang. Met natuurlijk als uiteindelijke doel een prachtig gebouw, waar je vele jaren met trots naar terug kunt kijken. Omdat je al enkele jaren aan het werk bent als BIM modelleur vind je het leuk om jouw kennis over te dragen naar startende bouwkundigen.

Wie ben je en wat neem je mee?
-Revit en BIM werk je al enkele jaren mee.
-Materialen, bouwtechniek en uitvoering fascineren je.
-Je weet wat kwaliteit is. Je bent positief, enthousiast en analytisch.
-Je kan goed zelfstandig én samenwerken en bent communicatief sterk.
-Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we je
Een functie voor 40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en de InboAcademie. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt. Met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com . Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 0655112822.

Op kantoor houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en werken wij op gepaste afstand.

Meer informatie / More information