Vacature Senior Architect

Paul de Ruiter Architects zoekt een:

Paul de Ruiter Architects gelooft in de toekomst. Daarom werken we al sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 aan duurzame, innovatieve architectuur. Als B-Corp gecertificeerde design studio staan we voor een nieuwe vorm van bedrijfsvoering en zetten we ons in voor een betere wereld.

Voor ons is duurzaamheid een uitdaging om betere, intelligenter en mooiere architectuur te maken waarin gebouwen niet alleen energie leveren in technische zin maar met name ook in menselijke zin. Gezondheid, geluk en connectiviteit zijn voor ons dan ook net zo belangrijk als energieneutraliteit en circulariteit. In onze gebouwen staan mensen en het klimaat centraal.

Ter aanvulling van ons team van ruim 30 collega’s zijn wij op zoek naar een talentvolle senior architect die zelfstandig kan werken, en meerjarige ervaring heeft met ontwerpen, detaillering en realisatie van complexe gebouwen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond op hbo of universitair niveau;
  • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring en sterke ontwerp- en managementvaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift
    Wat bieden wij?
  • Een enthousiast, jong multidisciplinair team om mee samen te werken;
  • Veel vrijheid, zelfontplooiing en ondernemerschap;
  • Diverse high-end ontwerpopgaves van villa, woningen, kantoorgebouwen, hotels, schoolgebouwen tot infrastructurele werken;
  • Een goed salaris met toekomst.

Interesse?
Stuur een mail met portfolio (niet groter dan 5 MB) en C.V. naar employment@paulderuiter.nl onder vermelding van Vacature Senior Architect. Ook voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Annemiek Bleumink: 020 -626 32 44.

Voor meer informatie over ons bureau en onze projecten: www.paulderuiter.nl

Meer informatie / More information