Medewerker Financiële Administratie

H+N+S Landschapsarchitecten zoekt een:

Dit zijn wij
H+N+S Landschapsarchitecten is een ontwerp- en adviesbureau voor landschapsarchitectuur waar ruimtelijk ontwerp, visievorming en onderzoek hand in hand gaan. Het bureau maakt innovatieve plannen voor de inrichting en het gebruik van de (groene) buitenruimte op alle schaalniveaus: van tuin tot regionaal landschap en van boezemkade tot riviersysteem. H+N+S werkt voor de rijksoverheid, provinciale en gemeentelijke overheden, waterschappen, marktpartijen, NGO´s en particulieren.

H+N+S Landschapsarchitecten is sinds de oprichting in 1990 gestaag gegroeid en bestaat momenteel uit ca. 25 professionals, met elkaar verbonden door liefde voor het vak en passie voor het landschap.

Jouw rol
Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van onze projecten. Je ondersteunt een tiental projectleiders, waaronder ook de directie, in de financiële kant van de projecten. Dat betekent dat je de voorbereiding doet voor de facturatie waarbij je ervoor zorgt dat de projectleiders alle daarvoor benodigde informatie registreren en tijdig aanleveren. Je begeleidt hen in het werken met Gripp, ons CRM-systeem, en zorgt ervoor dat de verkoopfacturen verstuurd worden.

Je geeft projectleiders inzicht in de financiële status van hun projecten en stimuleert hen om hier effectief mee om te gaan. Je weet de voorwaarden van opdrachtgevers te vertalen in het opmaken van de facturen (bijv. de termijnen, specifieke manieren van aanleveren van facturen etc.). Je denkt actief mee om processen rondom de facturatie efficiënter en effectiever te laten verlopen.

Je bent onderdeel van een team van in totaal vier personen die verantwoordelijk zijn voor het dagelijks reilen en zeilen van het bureau en je stemt af met de bureaumanager.

Dit neem jij mee en past bij jou:

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau door opleiding richting financiële bedrijfsadministratie;
  • Je hebt 1 tot 5 jaar relevante werkervaring en je vindt het een uitdaging en leuk om binnen een kleinere organisatie te werken waarbij je actief kan meebouwen. Met name gericht op het effectiever en efficiënter laten verlopen van processen.
  • Communicatief ben je sterk. Je hebt een initiatiefrijke houding waarbij je andere mensen mee kunt nemen en kunt overtuigen.
  • Vanzelfsprekend ben je nauwkeurig en consciëntieus en vind je het leuk om met cijfers te werken;
  • Je hebt een pragmatische instelling waarbij je flexibel kunt meebewegen en overzicht houdt.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden jou:

  • Een boeiende werkomgeving met veel dynamiek en kansen om te ontwikkelen;
  • Een fijne werksfeer met leuke collega’s;
  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitaties zien we graag per e-mail tegemoet op sollicitaties@hnsland.nl. Voor meer vragen over de inhoud van de rol kun je contact opnemen met Gepke Heun via 033-4328036.

Meer informatie / More information