Bouwkundig projectleider/-manager

Wisselingh en Toorens zoekt een:

Onze opdrachtgever is een middelgroot architectenbureau in de regio van Rotterdam. Er wordt gewerkt aan een grote diversiteit van (met name) utilitaire opdrachten.
Als bouwkundig projectleider/-manager geef je sturing vanaf D.O. fase tot en met de oplevering aan (complexe) utilitaire projecten; aansturing BIM-modelleurs, controle van het tekenwerk en advisering aan de ontwerpers over technische zaken; opstellen planningen, bewaken van kwaliteit, budget en tijd; voorbereiden en houden van aanbestedingen; voeren van overleg met de opdrachtgevers, aannemers, leveranciers en adviseurs.

Eisen:
Je hebt een HBO of WO opleiding Bouwkunde met zo’n 5 jaar ervaring als projectleider/-manager bij een architectenbureau. Daarnaast beschik je over goed ruimtelijk en bouwkundig inzicht, kennis van het Bouwbesluit en het werken in een BIM-model. Je bent communicatief sterk en gewend om in teamverband te functioneren. Ervaring met Revit is een múst en je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Voorwaarden:
Arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met een inschaling volgens de cao voor architectenbureaus. Onze opdrachtgever heeft de nadrukkelijke intentie om bij een goede wederzijdse ‘klik’ direct aansluitend op een periode van detachering de arbeidsrelatie rechtstreeks aan te gaan.

Informatie & sollicitatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arnold van Oosterhout bij Wisselingh en Toorens 076-5498295 of 06-43561257.
Je sollicitatie kun je sturen naar oosterhout@wisselingh.nl

Meer informatie / More information