Bouwkundige / BIM modelleur Amersfoort

Inbo zoekt een:

In dit team van circa 50 mensen werken we aan de bouwkundige engineering voor interne en externe architecten. Als schakel tussen architect en aannemer maken onze bouwkundigen plannen haalbaar en uitvoerbaar, binnen de esthetische kaders.

Onze klanten vragen ons vanwege de kwaliteit van onze BIM modellen en tekeningen en vanwege de manier waarop wij processen slim organiseren. Wij zijn teamplayers die denken in oplossingen en laten zien hoe het wél kan.

Wie ben jij?
Het is jouw taak als bouwkundig modelleur om de visie en schetsen van de architect te vertalen in een realiseerbare bouwtekening, voorzien van alle benodigde details. Het is van belang dat je kennis hebt van alle verschillende fases van het proces (schetsontwerp t/m de detailleringen van de werktekeningen). Tijdens de realisatie van het project blijft er sprake van terugkoppeling om eventuele fouten gedurende de bouw direct op te lossen. Het is daarom belangrijk dat je accuraat en nauwkeurig te werk gaat.

Wat breng je mee?
-Een afgeronde bouwkunde opleiding
-Werkervaring (0 – 3 jaar) in een soortgelijke functie
-Goede beheersing van de Nederlandse taal
-Bouwkundig inzicht
-Kennis van Revit, BIM en Solibri

De functie is voor 32-40 uur per week op ons kantoor in Amersfoort.

Over Inbo
Het ontwikkelen van (je) talenten vinden we belangrijk en geven we veel ruimte (bijvoorbeeld via onze InboAcademie). Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Samenwerken en teamgevoel zijn een groot onderdeel van onze hoge kwaliteit en dus van ons succes. Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en passies na te jagen. Een goede balans tussen werk en privé is daarbij belangrijk. Door deze aanpak werken we al 56 jaar aan een groot aantal projecten met veel diversiteit. Die projecten vind je op www.inbo.com.

Interesse?
Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06-55 11 28 22.

Meer informatie / More information