BIM / Revit modelleur

havermans : hielkema architecten zoekt een:

Vacature BIM / Revit modelleur
32-40 uur | Breda | HBO | Bouwkunde

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een ervaren Revit modelleur die de meest complexe bouwprojecten en technische vraagstukken kan uitwerken in een BIM model. Wat betekent dit concreet?
Je vertaalt onze ontwerpvisie en schetsen naar intelligente gebouwmodellen m.b.v. Revit Architecture.
Je werkt deze uit in de verschillende BIM-fases; van schetsontwerp t/m uitvoeringsgereed ontwerp (3D-model en 2D-tekeningen).
Je verricht tests zoals ‘interference checks’ en ‘clash controls’. Dit doe je uiteraard i.s.m. installatietechnische en constructieve BIM specialisten.
Je toetst de modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid.

Over ons

Havermans Hielkema Architecten (HHA) is een architectenbureau gevestigd in het mooie centrum van Breda. HHA heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen, uitwerken en realiseren van complexe projecten op verschillende schaalniveaus in het private en publieke domein. Hierbij staat het streven naar duurzame ontwerpoplossingen centraal. Alle medewerkers van HHA spelen een actieve rol in de interactieve samenwerking met adviseurs en opdrachtgevers, overige adviseurs en overheid, zowel op het gebied van ontwerp en techniek. Samen realiseren we de meest bijzondere projecten.

www.havermanshielkema.nl

Jouw profiel

Je bent proactief, flexibel, resultaatgericht en denkt altijd in oplossingen. Jouw actuele kennis van bouwregelgeving en het bouwbesluit komt dan ook goed van pas in deze functie. Je staat voor kwaliteit en bent communicatief sterk. Dit laat je graag zien in je samenwerking met collega’s, opdrachtgevers, specialisten en andere betrokkenen. Tot slot heb je:
Een hbo-diploma Bouwkunde.
3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
Ruime ervaring met het werken in een BIM-proces. Je kunt dus inspelen op BIM-protocollen en –standaarden.
Ruime ervaring met Revit Architecture , AutoCAD en het Office pakket. Bovendien heb je kennis van Navisworks/Solibri.

Wat wij bieden

Een contract van 32-40 uur per week.
Aanstelling in loondienst en een marktconform salaris volgens de cao architectenbureaus.
Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao.

Solliciteren?

Kent Revit voor jou geen geheimen meer? Wij gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief voor 26 oktober 2020 naar info@havermanshielkema.nl t.a.v. Abe Hielkema.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem contact op met Martijn Krijger via 076-5208037.

Meer informatie / More information