Junior Architect 1-3 jaar werkervaring

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE zoekt een:

Ben jij een architect met een afgeronde opleiding aan de TU of aan de Academie van Bouwkunst en ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving? Wij zijn op zoek naar een junior architect met 1 tot 3 jaar werkervaring.

SVDBA is een middelgroot, groeiend architectenbureau in Den Haag. Wij ontwerpen prachtige projecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, transformatie en restauratie. Onze opdrachtgevers zijn grote particulieren, ontwikkelaars, overheden en het bedrijfsleven.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een architect met 1 tot 3 jaar werkervaring binnen een architectenbureau. Het is belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan met complexe en exclusieve, private opdrachten en interieuropgaven. Oog voor detail is hierbij een must, net als een goede feeling met architectuur en interieur en een passie voor mooie ontwerpen.

Programma’s waar je mee gaat werken zijn onder andere AutoCad, Sketch Up, V-ray, Enscape, Indesign en Photoshop. Goede vaardigheden en snelheid in werken op het gebied van deze programmatuur zijn in deze functie essentieel, net als het goed kunnen vertalen van schetsen en mondelinge aanwijzingen naar tekeningen en modellen. Kunnen werken met Revit is een pré.

Het team van medewerkers binnen ons bureau bestaat uit architecten, tekenaars en bouwkundigen. Zij werken onderling veelvuldig samen en onderhouden, ook met externe adviseurs, intensieve contacten. Wij zoeken daarom iemand met goede sociale vaardigheden, zowel intern als extern. Als collega zoeken wij iemand met een proactieve en open werkhouding, die flexibel is en accuraat.

Wij bieden je een fulltime baan in een prettige werkomgeving in de binnenstad van Den Haag. Wij werken met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Ons team kent een goede balans van junior- en seniormedewerkers en er is voor een ieder ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. De prachtige projecten waar wij als bureau invulling aan mogen geven, inspireren ons om onszelf steeds weer te vernieuwen en uit te dagen.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en werk van eigen hand naar:

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE, t.a.v. Marikke van Vliet
Oranjestraat 6, 2514 JB Den Haag
T: +31 70 36 00 882
vanvliet@svdba.nlwww.svdba.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.