stedenbouwkundige

Spacevalue zoekt een:

Spacevalue is een ontwerpbureau voor stedenbouw. Met een team van acht ontwerpers werken we aan ruimte voor verhalen. Letterlijk de fysieke ruimte als het decor voor verhalen van mensen die er samen wonen, werken en leven. Maar ook ruimte in het ontwerpproces, waarin we mensen invloed geven in de ontwikkeling van hun eigen leefomgeving.

Jij:
Je werkt graag in teamverband aan stedenbouwkundige masterplannen, verkavelings- en inrichtingsplannen, herstructureringsopgaven en regionale strategieën. Je leidt projectteams en daagt collega’s uit met inspirerende ideeën tijdens ontwerpsessies. Voor opdrachtgevers ben je een vast aanspreekpunt. Je weet ontwerpen helder te presenteren. Samen met het team organiseer je on- en offline events om mensen te betrekken bij elk ontwerp. Met toegankelijke verbeeldingen maak je ruimtelijke vraagstukken inzichtelijk en je ziet het als vanzelfsprekend om actuele maatschappelijke thema’s daarin te verwerken.

Je hebt een afgeronde academische opleiding stedenbouw of gelijkwaardig. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het ontwerpen en aansturen van projecten. Je hebt een goede beheersing van tekenprogramma’s (zoals AutoCAD, Sketch-up en Illustrator) en werkt geroutineerd met beeldbewerkingssoftware (zoals Photoshop en InDesign). Je hebt een open en toegankelijke persoonlijkheid en gaat glunderen als je over het vak praat.

Wij:
Wij bieden goede voorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus en passende faciliteiten om ook vanuit huis te werken. Wij hebben een jong, wendbaar team waar enthousiasme, werkplezier en permanent leren belangrijke drijvers zijn. We geven veel ruimte voor eigen ambities en initiatief en zijn benieuwd naar jouw visie op gezonde, veerkrachtige stedenbouw in deze bijzondere tijd.

Zin in?
Stuur dan voor 9 november 2020 een e-mail of wetransfer met motivatie, CV en portfolio naar marty@spacevalue.nl. Wil je eerst meer weten over ons of over de vacature? Bel dan even via 076.8200348 of bekijk ons werk op: www.spacevalue.nl of op https://www.behance.net/spacevalue/