Ervaren projectarchitect

Mei architects and planners zoekt een:

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectarchitect met frisse ideeën en inspirerende energie om mee te werken aan selecties, uitdagende ontwerpopgaven en het realiseren van spraakmakende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. Heb jij minstens 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en op het gebied van gerealiseerde binnenstedelijke woningbouw? Ben je ambitieus en heb je goede design skills? Dan hoor jij bij Mei!

Functie
Als projectarchitect bij Mei architects and planners werk je aan verschillende projecten en ben je zelfstandig bezig met ontwerp- en advieswerkzaamheden die je visueel en mondeling presenteert. In alle fasen van een bouwproces: van eenvoudig tot zeer complex. Ook heb je klantcontact en coördineer je de werkzaamheden van junior professionals.
Je hebt aantoonbare ervaring met technische detaillering en materialisatie en je weet de inbreng van alle adviseurs perfect samen te brengen. Je weet wat je moet aanleveren aan tekeningen, documenten, presentaties en modellen in diverse fases van het project. Daarnaast ondersteun je de collega’s die eindverantwoordelijk zijn.
Met het opdoen van jouw kennis en ervaring neemt ook je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid toe; je gaat ontwerpen op een hoger niveau, je groeit in klant- en contextkennis. In deze rol heb je uitstekende mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen tot een senior professional in het vakgebied en een grote bijdrage te leveren aan bijzondere projecten bij een vooruitstrevend en internationaal bekend bureau.

Jouw profiel
Kijken we naar je vaardigheden, dan vinden wij ontwerpen erg belangrijk, daarnaast presenteren, plannen en organiseren, en analytische vaardigheden. Waarbij jouw ontwerp skills passen bij ons bureau: wij maken aansprekende gebouwen vanuit een sterk concept. Gedurfd, helder en identiteitsvol.

Je voldoet aan de volgende opleidings- en ervaringseisen:

  • Een bouw gerelateerde opleiding aan een Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst;
  • Goede marktkennis en kennis van wet- en regelgeving;
  • Goede software kennis en –skills (AutoCAD, SketchUp, AdobeCS; Revit is een pré);
  • Je hebt minimaal 5 jaar gerichte, aantoonbare vergelijkbare werkervaring bij gerenommeerde bureaus met een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen projecten;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met gerealiseerde binnenstedelijke woningbouw;
  • Je beschikt over uitstekende ontwerpvaardigheden;
  • Je bent positief kritisch naar jezelf en anderen;
  • Je hebt ervaring met projectmanagement;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré;
  • Je hebt passie voor architectuur en techniek.

Over Mei architects and planners
Mei architects and planners is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau in Rotterdam met brede expertise op het vlak van herbestemming, stedenbouwkundige strategieën en innovatieve nieuwbouwconcepten. Robert Winkel is de oprichter van Mei en de energieke voorman van een groeiend, gedreven, jong en internationaal team van ongeveer 25 professionals. Onze cultuur kenmerkt zich als sociaal, informeel, hard werken, open en ambitieus. Iedereen doet bij ons mee en er is volop ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden marktconforme beloning en een positie waarin je als professional snel kan groeien door mee te werken aan aansprekende en bijzondere projecten. Daarnaast bieden wij een werkomgeving met superleuke collega’s, elke dag een verse en gezamenlijke lunch en regelmatig borrels en bureauexcursies.

Kijk op www.mei-arch.eu voor een indruk van ons werk. Voor meer informatie over ons kantoor, de mensen en de sfeer, kijk je op: www.mei-arch.eu/werken-bij-mei.

Interesse in deze functie als projectarchitect?
Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV, een korte motivatie en je portfolio (max 8 MB) naar jobs@mei-arch.eu t.a.v. Carmen Aanen-Meuldijk o.v.v. ‘vacature projectarchitect’.

Meer informatie / More information