Ervaren architect (32-40 uur)

MIX architectuur zoekt een:

Zie jij uitdaging in het ontwerpen van bijzondere landschappelijke en stedelijke woonomgevingen? Wil je jouw ervaring, visie en energie inzetten bij een ambitieus en succesvol bureau? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou.

MIX groeit en zoekt een ervaren architect (32-40 uur)

Dit ga je doen
Als ervaren architect bij MIX werk je in teamverband aan uitdagende woningbouwprojecten, van het initiatief tot en met de VO-fase. Binnen het team van architecten, ontwerpers en bouwkundigen kun jij zelfstandig aan de slag. Je hebt zelf contact met de opdrachtgever. Je neemt initiatief en doordenkt een ontwerp van concept tot detail. Hiervoor gebruik je je sterk ontwikkelde ontwerpvaardigheden en conceptuele denkkracht met een pragmatische inslag. Je hebt verbeeldingskracht en verbeeldt je ontwerpen overtuigend en met flair. Met jouw ontwerpfilosofie sluit je aan bij de architectuuropvatting van MIX. Je inspireert en motiveert collega’s en opdrachtgevers met jouw energie en visie. Na de VO-fase ben je verantwoordelijk voor de esthetische begeleiding van de bouwkundige uitwerking door je BIM-collega.

Dit is MIX
Werken bij MIX architectuur betekent werken aan bijzondere woonomgevingen, zowel landschappelijk als stedelijk. Hoe wonen we morgen? Hoe leven we samen met de natuur? En hoe bouwen we morgen? Met welke materialen en techniek? Van dromen tot daadwerkelijk bouwen, dáár draait het om. We maken onderscheidende, eigentijdse en toegankelijke architectuur die mensen raakt en de leefomgeving verrijkt. Dit doen we met enthousiasme, gedrevenheid, kennis en vakmanschap.

MIX architectuur is betrokken bij het hele traject, vanaf de eerste schets tot en met het laatste uitvoeringsmodel. We zijn een open organisatie met korte lijnen en een positieve teamgeest. Architecten en bouwkundigen werken bij MIX nauw samen als een team van ervaren en gemotiveerde professionals. Bij ons bureau werken 25 collega’s.

Bij MIX bepaal jij je eigen groei. Er is veel ruimte voor jouw unieke talent en inbreng. Ben je ergens echt heel goed in of wil je graag nieuwe dingen leren of onderzoeken? Dan dagen we je uit om daar energie in te steken. We zijn benieuwd naar hoe jij je ontwikkelt en hoe je daarmee bijdraagt aan het succes van MIX.

Jij

 • hebt je opleiding aan de Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst richting Architectuur afgerond
 • hebt ruime ervaring met hoogwaardige, projectmatige woningbouw
 • hebt affiniteit met bijzondere landschappelijke en stedelijke woonomgevingen
 • beheerst SketchUp, AutoCAD, Lumion, Photoshop en InDesign (Revit is een pré)
 • bent ervaren in het managen van je eigen projecten en het samenwerken met een team
 • neemt initiatief en kent én gebruikt de kracht van goede communicatie
 • staat stevig in je schoenen en houdt je hoofd koel in uitdagende situaties
 • snapt dat zowel zelfstandig werken als soepel functioneren in een team belangrijk is
 • werkt zorgvuldig en neemt verantwoordelijkheid
 • blijft leren en draagt bij aan de ontwikkeling van MIX
 • spreekt en schrijft goed Nederlands
 • voelt je thuis in een open en informele werksfeer

Wij

 • zoeken snel uitbreiding van ons team
 • bieden een dienstverband van 32 tot 40 uur per week
 • bieden jou een salaris volgens de cao voor architectenbureaus
 • hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een winstdelingsregeling
 • nodigen je graag uit voor de MIX-excursies in binnen- en buitenland

Hier vind je MIX
Ons kantoor is in Ede, dicht bij snelwegen A12, A30 en A1. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Vanaf Utrecht Centraal ben je met de trein en OV-fiets in slechts een halfuurtje op ons kantoor.

Momenteel werken we veel thuis, dus we zorgen natuurlijk dat je een goede werkplek hebt. Belangrijker nog: ook op afstand houden we de lijnen kort en ervaar je de positieve MIX-teamgeest. Hier zetten we ons samen voor in.

Interesse?
Ben jij de nieuwe MIX’er die wij zoeken? Dan horen we graag van je! Omschrijf in je brief (max. 1 A4) waarom je bij MIX en de functie past. Stuur je motivatiebrief, cv en portfolio (alles in pdf) uiterlijk 1 december 2020 naar info@mix-architectuur.nl.

Online bekijk je onze mooiste projecten en lees je meer over ons bureau. Voor vragen over de functie kun je bellen met Jorrit Blom, tel. 0318-648950.

MIX architectuur werft zelf nieuwe collega’s. Acquisitie door werving-en-selectiebureaus waarderen we daarom niet.

Meer informatie / More information