Stagiair Bouwkundige

Inbo zoekt een:

Wat ga je doen?
Een mooi plaatje maken is één ding. Het kunnen bouwen is een tweede. Als schakel tussen architect en aannemer maken onze bouwkundigen plannen haalbaar en uitvoerbaar, binnen de esthetische kaders. Natuurlijk doen we dat in BIM, samen met andere ontwerpende en uitvoerende partijen werken wij integraal in steeds slimmere 3D modellen. Samen maken wij gebouwen waar wij over 10 jaar nog trots op kunnen zijn.

Wie ben jij en wat breng je mee?
Inbo zoekt een enthousiaste nieuwsgierige stagiair voor ondersteuning van bouwkundige en het technisch uitwerken van projecten. Je durft door te vragen en vindt het leuk om te werken in een jong en dynamisch team. Verder herken jij je hierin:

  • Je studeert Bouwkunde aan een Hogeschool en zit in je derde jaar of je studeert bouwkunde aan een MBO.
  • Je bent leergierig, enthousiast en werkt graag samen in een hecht team
  • Je hebt grote interesse in diversiteit in projecten
  • Je neemt initiatief en bent communicatief vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlands taal
  • Kennis van Revit en Autocad is een pré
  • Je bent vanaf februari 2021, minimaal 4 maanden beschikbaar voor 32-40 uur per week

Wat bieden we je?
We bieden een interessante stageplek met stagevergoeding. We werken binnen het team aan zeer diverse en aansprekende opgaven en bieden verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?
Inbo is een (interieur)architecten- en ingenieursbureau. Wij werken in verschillende kleine groepen/teams vol passie aan het mooier maken van onze dagelijkse leefomgeving. We vinden het ontwikkelen van talent belangrijk en daar geven we veel ruimte aan. Dat doen we via onze InboAcademie en door van elkaar te leren (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Samenwerken en teamgevoel zijn een groot onderdeel van onze hoge kwaliteit en dus van ons succes. De mensen die bij Inbo werken krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen.

Sinds maart 2020 hebben wij onze intrek genomen in het pand in Amersfoort. In dit pand werken we met een bouwkundig team en onze staf diensten samen. Daarnaast blijven we in nauw contact met de collega’s van onze andere kantoren.

Interesse?
Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22

Uiteraard houden wij ons op kantoor aan de richtlijnen van het RIVM en werken wij op gepaste afstand.

Meer informatie / More information