Technisch ontwerper

Laos Landschapsarchitecten B.V. zoekt een:

LAOS Landschapsarchitecten is een jong bureau en bestaat uit een team van specialisten op het gebied van landschap en stedenbouw. Ons werkveld is zeer breed, zowel wat betreft diversiteit in opgaven als wat betreft schaalniveaus. Wij ontwerpen en maken daarnaast gebruik van een groot netwerk van zeer uiteenlopende specialisten, zodat we voor de meest uiteenlopende opgaven teams met de benodigde kennis en vaardigheden kunnen samenstellen.
Ons bureau is dan ook niet voor niets gevestigd in De Biotoop, de vestigingsplek voor creatieve bedrijven in Groningen. Ook hier kunnen we de nodige externe specialismen vinden, maar belangrijker nog is de inspirerende sfeer en de mogelijkheden voor informele kennisuitwisseling.

Groningen is het bruisende hart van Noord-Nederland. Deze universiteitsstad heeft een rijk cultureel aanbod. Zodra je de stad uit fietst geniet je van de weidsheid van het Groninger land, de Waddenzee en de Drentse bossen.

De groei van het bureau brengt met zich mee dat we op zoek zijn naar versterking van het team met een enthousiaste technieker.

Profiel functie
Ons specialisme is ruimtelijk ontwerpen. Om onze idee├źn zo goed mogelijk te realiseren zijn we op zoek naar een technisch ontwerper met een goed gevoel voor ontwerp en de groene omgeving. Een technisch ontwerper die de verbinding kan maken tussen ontwerp en uitvoering en daarbij streeft naar het realiseren van goede ruimtelijke kwaliteit. Tot je taken behoren:

  • het meedenken in de ontwerpfase
  • het maken van uitvoeringsplannen in de fase van definitief ontwerp en uitvoeringsontwerp
  • het opstellen van ramingen
  • het opstellen en/of afstemmen van bestekken
  • toezicht bij de uitvoering.

Profiel kandidaat
Je bent flexibel, accuraat, nuchter, initiatiefrijk, dienstverlenend. Je houdt overzicht en stelt prioriteiten. Naast de gevraagde taken zie je ook het werk liggen en pakt dit zelfstandig op.
Je hebt een goede beheersing van Vectorworks en AutoCad hebt. En ervaring met het opstellen van bestekken en ramingen. Het is mooi als je ook Sketchup beheerst. Uiteraard heb je een goede beheersing van het Nederlands.

Gezien de omvang van het bureau is het van belang dat je, deel uitmakend van het team, alleen en zelfstandig kunt werken. Wij vinden het belangrijk dat jij voldoening haalt uit je werk.
De afgelopen jaren heb je relevante ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. En je hebt een afgeronde ontwerp-opleiding IAHL of gelijkwaardig.

Zie voor meer informatie onze website www.laoslandschap.nl

Heb je interesse stuur ons dan voor 14 december 2020 een motivatie met CV en beknopt portfolio of neem contact op met Mathijs Dijkstra, admin@laoslandschap.nl

Meer informatie / More information