Technisch / Bouwkundig Ontwerper

Rijnboutt zoekt een:

Ben jij goed in het opbouwen van plattegronden, het maken van technische details, heb jij kennis van de regelgeving en het bouwbesluit? Overzie jij de verschillende connecties in een gebouw? En heb jij affiniteit met BIM? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Wat we vragen:

  • Voltooide HBO richting bouwkunde;
  • 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van ArchiCAD (of bereid dit te leren) en BIM;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands.

Onze bijdrage aan jou:
Je komt te werken in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Je hebt een eigen werkplek, maar kan ook gebruik maken van stilteplekken en ontmoetingsplekken. Wekelijks hebben we in ons auditorium een bureauoverleg en dagelijks een verse lunch in het werkcafé. Regelmatig gaan we samen op excursie naar bijzondere bedrijven, projecten, en (buitenlandse) steden. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk, in je functie en op persoonlijk vlak. Daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget om je vaardigheden voortdurend verder te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de architecten cao en je ontvangt reiskostenvergoeding. Wij bieden in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, dat bij wederzijds welbevinden kan worden omgezet in een vaste aanstelling als jij bij ons helemaal op je plek bent.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?
Solliciteer dan via : https://jobs.rijnboutt.nl/technisch-bouwkundig-ontwerper-32-40u-p-wk-amsterdam/nl
We ontvangen graag je beknopte CV, motivatie en portfolio.
Heb je nog vragen? Bel dan met Rowan Rijsdijk via 020 530 48 10. Je kunt natuurlijk ook verder kijken op onze website voor meer informatie over het bureau en onze projecten.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information