Senior Technisch / Bouwkundig Ontwerper

Rijnboutt zoekt een:

Kun jij ideeën, concepten en bouwplannen vertalen naar een bouwtechnisch haalbaar plan? Behoort het bouwkundig detailleren van gebouwen tot een van jouw grootste passies?  Ben jij een echte coördinator die bruggen weet te slaan tussen in- en externe partijen? Heb je kennis van materialen, gevoel voor het proces en ben je op de hoogte van de actualiteit in het vakgebied? Dan ben jij de ervaren technisch ontwerper die wij zoeken!

Wat je gaat doen:
Je bent verantwoordelijk voor het bouwtechnisch tekenwerk van middelgrote tot grote projecten in BIM, van DO tot uitvoering. Je neemt regelmatig deel aan werk- en bouwvergaderingen en je geeft sturing aan het interne projectteam met jouw technische kennis. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de architect, opdrachtgevers en aannemers. Je werkt meestal aan meerdere projecten tegelijk, waar je ook de kwaliteit en planning bewaakt. Afhankelijk van de opgave wisselt de teamsamenstelling.

Wat we vragen:

  • Een voltooide HBO of WO opleiding richting bouwkunde;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als technisch ontwerper/ bouwkundige;
  • Kennis van ArchiCAD en BIM;
  • Kennis van de meest recente wet- en regelgeving;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Onze bijdrage aan jou:
Je komt te werken in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Je hebt een eigen werkplek, maar kan ook gebruik maken van stilteplekken en ontmoetingsplekken. Wekelijks hebben we in ons auditorium een bureauoverleg en dagelijks een verse lunch in het werkcafé. Regelmatig gaan we samen op excursie naar bijzondere bedrijven, projecten, en (buitenlandse) steden. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk, in je functie en op persoonlijk vlak. Daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget om je vaardigheden voortdurend verder te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de architecten cao en je ontvangt reiskostenvergoeding. Wij bieden in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, dat bij wederzijds welbevinden kan worden omgezet in een vaste aanstelling als jij bij ons helemaal op je plek bent.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?
Solliciteer dan via nu via https://jobs.rijnboutt.nl/senior-technisch-bouwkundig-ontwerper-32-40u-p-wk/nl
We ontvangen graag je beknopte CV, motivatie en portfolio.
Heb je nog vragen? Bel dan met Rowan Rijsdijk via 020 530 48 10.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information