bouwkundige met 3 tot 5 jaar werkervaring

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE zoekt een:

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE is een middelgroot, groeiend architectenbureau in Den Haag. Wij ontwerpen prachtige projecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, transformatie en restauratie. Onze opdrachtgevers zijn grote particulieren, ontwikkelaars, overheden en het bedrijfsleven.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een bouwkundige met 3 tot 5 jaar werkervaring binnen een middelgroot architectenbureau. Wij vragen specifiek om deze werkervaring, omdat wij op zoek zijn naar een allrounder. Ons kantoor heeft een middelgrote omvang en onze projectleiders begeleiden klanten gedurende het gehele proces van ontwerp tot uitvoering. Het is daarom belangrijk dat je, om projectleiders goed te kunnen ondersteunen, in je eerdere werk van alle verschillende fases van dit proces kennis hebt genomen.

In jouw functie ga je verschillende projectleiders ondersteunen, vooral bij het maken van bouwkundige tekeningen. Belangrijk in die rol is dat je in staat bent om schetsen en mondelinge aanwijzingen te vertalen naar tekeningen en modellen. Je moet zelfstandig kunnen tekenen en detailleren en goede kennis hebben van het bouwbesluit en regelgeving ten aanzien van vergunningsaanvragen. Goed en snel kunnen werken met programma’s als Revit, AutoCAd en MS-office zijn een voorwaarde, ervaring met Sketch-up is een pré. Daarbij is het belangrijk dat je nauwkeurig bent, oog hebt voor detail en beschikt over een goede feeling met architectuur en mooie ontwerpen.

Goede sociale vaardigheden, zowel intern als extern, zijn op ons kantoor een must, net als een proactieve en open werkhouding. Ons team van werknemers is een bonte mix van nationaliteiten. Je bent dus ook van harte welkom als je niet vloeiend Nederlands spreekt. Een goede basiskennis van de Nederlandse taal is echter wel belangrijk. Je krijgt Nederlandstalige correspondentie en je moet technische informatie in het Nederlands uit kunnen zoeken.

Wij bieden je een fulltime baan en een marktconform salaris volgens de cao voor architectenbureaus. Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan voor 31 januari 20201 je sollicitatie met CV en portfolio naar:

Alwiene Waals
STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE
Scheveningseweg 12, 2517 KT Den Haag
T: +31 70 36 00 882/ E: waals@svdba.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Hier wordt niet op gereageerd.