Bouwkundige / BIM-modelleur

VenhoevenCS architecture + urbanism zoekt een:

Ben jij getalenteerd en ambitieus? Wil je werken op een toffe locatie in Amsterdam met leuke collega’s en de mogelijkheid om je continue professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen? Als versterking voor ons internationale team van ca. 50 ontwerpers en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een bouwkundige/ BIM-modelleur.

Bij VenhoevenCS architecture+urbanism werken we aan uitdagende projecten, zoals het olympisch zwembad in Parijs, stations bruggen en gecombineerde woon-werk gebouwen. Als bouwkundige/BIM-modelleur draai je mee in uiteenlopende projecten in verschillende fasen. Je werk zal onder andere bestaan uit het ontwikkelen van ontwerp-, bestek- en werktekeningen in het BIM model en het uitwerken van de detaillering.

Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand die de volgende kwaliteiten in huis heeft:

  • 5 jaar professionele werkervaring, in alle ontwerpfases
  • goed bouwkundig detailleren
  • uitgebreide ervaring in REVIT
  • up-to-date kennis van bouwregelgeving en procedures
  • zelfstandig kunnen werken
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Herken jij je jezelf in de gevraagde kwaliteiten? Zie je jezelf al aan de slag bij ons? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur vóór 4 januari 2021 je motivatie, CV en portfolio naar werk@venhoevencs.nl. Je portfolio is in pdf-formaat en maximaal 5MB.

Voor meer informatie over VenhoevenCS en onze huidige projecten, kun je contact opnemen met Helga Lasschuijt (h.lasschuijt@venhoevencs.nl, 06 2475 4241)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd.

Meer informatie / More information