landschapsontwerper

buro MA.AN zoekt een:

MA.AN bestaat uit een multidisciplinaire team van 14 ontwerpers. Samenwerken is onze kracht en wij zijn er van overtuigd dat er sterkere, mooiere en beter gedragen plannen ontstaan, wanneer kennis en creativiteit samenkomen. Van eerste idee tot en met de werkelijke uitvoering, wij vinden het een uitdaging om vanuit een sterk concept de verschillende aspecten binnen de opgave met elkaar te verbinden.
Onze opdrachten bevinden zich vaak in het grensgebied van disciplines; van landschappelijk raamwerk tot het ontwerp van de openbare ruimte en civiele – en architectonische objecten.

Wij willen graag per direct ons team in Rotterdam en/of Zwolle versterken met een (junior) landschapsontwerper met een afgeronde opleiding op HBO-niveau (Larenstein).

Wij zoeken een ontwerper:

  • met een open, communicatieve, enthousiaste en onderzoekende werkhouding;
  • die inzetbaar is op verschillende schaalniveaus;
  • die conceptueel kan denken en dit kan vertalen in ontwerp en technische uitwerkingen;
  • met affiniteit voor multidisciplinaire samenwerking;
  • met een visie op het vakgebied, die dit mondeling en met portfolio overtuigend kan overbrengen.

Wij gaan er van uit dat je werkt met Adobe CC en AutoCad, en dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst.
Sollicitaties met portfolio (PDF) en CV graag sturen voor 18 januari 2021 naar sollicitatie@buromaan.nl t.a.v. André van der Eijk. Voor aanvullende informatie over de vacature kun je contact opnemen met André van der Eijk of Mirna Edinga (010 4133025).