ervaren ontwerper / projectleider

JAM* spaces that matter zoekt een:

Wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons team en zoeken een ervaren ontwerper/projectleider voor onze groeiende portefeuille met grootschalige projecten op het gebied van infrastructuur, stedenbouw en (landschaps)architectuur.

We zoeken iemand met aantoonbare ontwerpkwaliteit en bewezen projectleiderschap (minimaal 6-8 jaar ervaring bij een ambitieus bureau) en oog voor de grafische kwaliteit van onze producten (tekeningen, kaarten, presentaties, boekjes, etc.). Je kunt uitstekend uit de voeten met Autocad, Adobe en SketchUp, werkt gestructureerd en weet dossiers op orde te houden.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je communicatief vaardig bent, ook in een internationale omgeving. Let wel, we zoeken nadrukkelijk iemand die vloeiend Nederlands spreekt, schrijft en begrijpt. Reacties die niet in het Nederlands zijn, worden dan ook niet beantwoord.

Het is belangrijk dat je snel kan schakelen tussen verschillende schaalniveaus, onze projecten kenmerken zich namelijk door een integrale aanpak waarbij de ingreep in het landschap net zo belangrijk is als het bouwkundige detail. We zijn trots op het feit dat we hard voor onze projecten werken, ons huiswerk zorgvuldig doen en altijd goed voorbereid zijn.

We zijn op zoek naar iemand die full time bij ons aan de slag gaat, 32 uur per week is bespreekbaar. We verwachten iemand die productief is en ons tempo kan bijhouden, maar wel binnen normale werkdagen. Bij voorkeur woon je op fietsafstand van ons bureau in Amsterdam Oost.

We zoeken iemand die nadenkt, meedenkt en (ontwerp)processen slimmer en efficiƫnter wil maken. Ben jij proactief? Weet je van aanpakken? Wil je doorgroeien en een bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van ons bureau? Stuur dan een mail aan Jeroen Mensink via jm@jamarchitecten.nl en laat weten waarom jij heel graag bij JAM* wilt werken. Stuur een kort maar krachtig portfolio van je werk (maximaal 10 Mb) en geef twee referenties op die we kunnen bellen.

PS Humor meebrengen wordt gewaardeerd.