junior PR- en communicatiemedewerker

Mei architects and planners zoekt een:

Mei architects and planners is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau in Rotterdam met brede expertise op het vlak van herbestemming, stedenbouwkundige strategieën en innovatieve nieuwbouwconcepten. Vanwege de groei van ons bedrijf en een aantal bijzondere projecten die op de planning staan voor 2021, zoeken we per direct een enthousiaste collega om ons PR-team te versterken.

Ben jij afgestudeerd in een relevante opleiding en wil je werkervaring opdoen? Vind jij online media interessant, heb je kennis van CRM en word je enthousiast van design en architectuur? En ben je bovendien flexibel en houd je van snel schakelen in een dynamische werkomgeving? Dan zoekt Mei jou!

De functie is per direct beschikbaar voor ca. 32 uur per week.

Onze junior PR- en communicatie collega:

 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Heeft bij voorkeur een opleiding Marketing & Communicatie afgerond (minimaal HBO);
 • Kan goed uit de voeten met CRM software, MS Office, WordPress, MailChimp en heeft enige ervaring met Adobe Creative Suite (InDesign en Photoshop);
 • Is resultaat- en oplossingsgericht en weet van aanpakken;
 • Is creatief in het schrijven van korte nieuwsbrieven en online content voor website en social media;
 • Vindt het ook leuk om zich met administratieve taken te bemoeien;
 • Is geïnteresseerd in design en architectuur.

Als junior PR- & communicatiemedewerker werk je nauw samen met twee collega’s en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor alle interne en externe marketingactiviteiten rondom Mei. Ook zal je af en toe worden ingezet voor ontwikkelaar Nice Developers, waarmee Mei hechte banden heeft. Je functie is zeer divers en uitdagend. Voor deze functie zijn we specifiek op zoek naar iemand die wil assisteren bij het opzetten van een nieuw CRM-systeem en dit wil onderhouden en helpen uitbouwen.

Daarnaast bestaan de werkzaamheden onder meer uit:

 • Content creëren en plaatsen op website en social media;
 • Media monitoring;
 • Begeleiden van publicaties;
 • Opmaken van drukwerk en presentaties;
 • Assisteren bij het inzenden van projecten voor (internationale) architectuurprijzen;
 • Assisteren bij het organiseren van excursies en rondleidingen.

Met ons gemotiveerde team van ongeveer 30 internationale professionals werken we momenteel aan verschillende ambitieuze projecten, zoals het eerste houten woongebouw SAWA in Rotterdam, of de transformatie van een oude Kabelfabriek in Delft. Buiten Nederland is Mei momenteel vooral actief in Duitsland en Rusland. De sfeer op ons kantoor is informeel en dynamisch, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en van elkaar te leren. Neem een kijkje op www.mei-arch.eu/werken-bij-mei voor meer info over ons kantoor, de diverse projecten, het team en andere leuke feiten!

Wat bieden wij?
Een uitdagende job waarin veel flexibiliteit en vrijheid geboden wordt, en je samenwerkt met een te gek, internationaal, jong en gedreven team. Het salaris is CAO-conform.

Ben jij de topper die wij zoeken?
Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatiebrief en CV naar jobs@mei-arch.eu t.a.v. Carmen Aanen. Graag in de onderwerpregel ‘Junior PR- & communicatiemedewerker’ vermelden. Sluitingsdatum van de vacature is 10 januari 2021.

Meer informatie / More information