BIM modelleur / Bouwkundige

Inbo zoekt een:

Je hebt net je bouwkunde opleiding afgerond of al enkele jaren ervaring. Nu ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent leergierig en wilt je kennis graag uitbreiden in een diversiteit aan projecten, van woningbouw tot utiliteitsbouw. Alle verschillende aspecten van architectuur en bouwtechniek spreken jou aan.

Herken jij jezelf hierin? Dan hebben wij een leuke baan voor jou. Als schakel tussen architect en aannemer maken de bouwkundigen in ons Creative Engineering team plannen haalbaar en uitvoerbaar, binnen de esthetische kaders. Natuurlijk doen we dat in BIM; samen met andere ontwerpende en uitvoerende partijen werken wij integraal samen in steeds slimmere 3D modellen.

Wat doe je?
Je vertaalt de visie en schetsen van de architect in realiseerbare bouwtekeningen, voorzien van alle benodigde details. Dit vraagt dat je nauwkeurig te werk gaat. Je hebt kennis van alle verschillende fases van het proces: schetsontwerp t/m de detailleringen van de werktekeningen. Je bent handig met Revit en BIM, of je wilt dat graag leren. Jouw natuurlijke fascinatie voor bouwtechniek en architectuur zet je in om gebouwontwerpen met ‘proven technology’ én innovatieve oplossingen haalbaar en maakbaar te maken. Met jouw werk draag je bij aan de realisatie van een prachtig gebouw, waar alle betrokkenen trots op zijn.

Wie ben je en wat neem je mee?

-Een afgeronde HBO/WO opleiding richting bouwkunde;
-Je hebt kennis van Revit en BIM en van het bouwbesluit;
-Je bent positief en enthousiast, een echte teamspeler;
-Je kan goed zelfstandig én samenwerken en bent communicatief sterk;
-Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we je?
Een functie voor 32- 40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en de InboAcademie. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus. Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie).

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkundige engineering en urban strategy. Met zo’n 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes. Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt. Met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling? Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 0655112822.

Op kantoor houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en werken wij op gepaste afstand.

Meer informatie / More information