Ontwerper / Architect

Inbo zoekt een:

Ben jij die ontwerper die geïnteresseerd is in projecten in de stad die er echt toe doen? Wil je samen met de eindgebruikers buurten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Inbo ontwerp je namelijk mee aan stedelijke opgaven met bijzondere aandacht voor Social Impact en Circulariteit. Onze studio in Rotterdam werkt vanuit Het Industriegebouw aan spraakmakende projecten als bijvoorbeeld Little C en Nieuw Kralingen.

Wat ga je doen?
Jij bent in staat om conceptueel te denken én je weet jouw idee aantrekkelijk te verbeelden. Je hebt aantoonbare skills in visualisatieprogramma’s. Samen met andere ontwerpers werk je in teamverband aan de verschillende fases van projecten.

Binnen Inbo bieden wij de mogelijkheid om jouw BEP te doorlopen en jezelf verder te ontwikkelen tot architect. Jouw vaardigheden en kennis breid je uit door o.a. coaching-on-the-job, diverse trainingen vanuit onze InboAcademie en de projecten waar je aan werkt. Al deze ervaringen kun je gebruiken voor jouw beroepservaringsperiode.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding en wilt aan de slag met jouw BEP
  • Je bent een hands-on teamplayer
  • Je bent conceptueel sterk
  • Je koppelt nieuwsgierigheid en een brede interesse aan een gezonde kritische houding
  • Goede beheersing van de Nederlands taal is een pré.

Wat bieden we je?
Een fulltime functie met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. Wij bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Rotterdam als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor architectuur, bouwkunde, interieurontwerp en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Bert van Breugel (architect-partner) via 0655112833 of Jenny Kattenburg (HR) via 0655112822.

Op kantoor houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en werken wij op gepaste afstand.

Meer informatie / More information