BIM modelleur

19 het atelier architecten B.V. zoekt een:

Ons bureau:

19 het atelier architecten is een landelijk werkend architectenbureau waarin een gedreven team van ruim 25 professionals werkt aan het ontwerp van bijzondere, kwalitatief hoogwaardige en duurzame projecten in het onderwijs, de zorg, bedrijfshuisvesting en woningbouw. De ateliervorm zorgt voor een hechte samenwerking tussen alle leden en disciplines binnen het team, waardoor het geheel altijd meer is dan de som der delen. Het credo “creatief en professioneel” staat voor zowel het proces als het product daarvan. Op onze site vind je alle informatie over ons bureau. www.19hetatelier.nl

Ons werkgebied:
19 het atelier werkt aan grote en middelgrote nieuwbouw-, transformatie-, en renovatie projecten in de woningbouw, zorg, onderwijs en overige utiliteitsbouw.

Onze vacature:
Wij zoeken een enthousiaste bouwkundig BIM modelleur die in teamverband met de architecten en projectleiders werkt aan uiteenlopende projecten van stedenbouw tot interieur. Hierbij ligt de nadruk op bouwkunde en architectuur. Het is van belang dat je beschikt over een gezonde hoeveelheid nieuwsgierigheid om enerzijds jezelf te ontwikkelen en anderzijds de BIM afdeling binnen ons bureau te versterken en te verbreden.

De minimale functie-eisen zijn:

  • afgestudeerd aan het HBO
  • affiniteit met architectuur
  • beheersing van de Nederlandse taal
  • serieus en oog voor detail
  • flexibel en communicatief
  • teamplayer die ook zelfstandig kan werken
  • ervaring met én handigheid in ArchiCAD, Twin motion, Photoshop en Indesign.

Wij bieden:
Wij bieden een bijzondere werkplek in een voormalige fabriekspand in de binnenstad van Zwolle waar je je verder kunt ontwikkelen, kunt groeien en vrijheid hebt binnen je werkzaamheden. Wij gaan uit van een dienstverband van minimaal 32 uur per week.
Ben je geïnteresseerd om bij ons aan het werk te gaan? Stuur dan een email met je motivatie en C.V. naar erikvanscheijndel@19hetatelier.nl. We zien die reactie graag uiterlijk 11 januari 2021 tegemoet.