REVIT / BIM-MODELLEUR

Personal Architecture zoekt een:

Aan architectenbureaus geen gebrek in Rotterdam. Maar: wil jij de bouw van jouw project niet alleen vanuit je bureaustoel volgen? En geeft maandenlang werken aan hetzelfde project je geen voldoening? Kom dan werken bij een bureau waar jouw ontwikkeling centraal staat en geen dag hetzelfde is.

Bij Personal Architecture werken we met een hecht team aan uiteenlopende opdrachten, van woningen voor particuliere opdrachtgevers tot complexe en grootschalige transformatie opgaven in onder meer de leisure sector. Bij het merendeel van onze projecten zijn we betrokken vanaf het allereerste begin tot en met de uitvoering. We werken bij P∙A niet alleen aan architectuur projecten voor opdrachtgevers, maar houden ons ook bezig met ontwerpend onderzoek en projectontwikkeling. Bij alles wat we doen streven we ernaar een bijdrage te leveren aan een mooiere en duurzame stad met gelukkige bewoners. Of zoals onze slogan luidt: Architecture is not about buildings, it’s about people!

JOUW ROL

Als BIM-modelleur vorm je de schakel tussen het ruimtelijk ontwerp en de technische uitwerking in de planfasen Definitief Ontwerp, Technisch Ontwerp en Uitvoeringgereed Ontwerp. Je werkt in teamverband aan meerdere opgaven tegelijk en bent in staat om zelfstandig een ontwerp technisch uit te werken. Je communiceert intern met de architecten en modelleurs en extern met de betrokken adviseurs. Tijdens de uitvoering overleg je met aannemers en leveranciers, waarbij het voorkomt dat je afspraken buiten de deur hebt of een bezoek brengt aan de bouwplaats.

JOUW KWALIFICATIES

We zijn op zoek naar een HBO/WO-opgeleide Nederlandssprekende architect/BIM-modelleur (niveau C2) met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in alle projectfasen. Je hebt affiniteit met zowel nieuwbouwopgaven als transformatieopgaven. Werken met BIM-software is voor jou een gegeven en je hebt ruime ervaring met Revit. Met Enscape en Indesign maak je in rap tempo sprekende visualisaties. Je kent moeiteloos de weg in de (technische) regelgeving en weet feilloos of een detail uitvoerbaar is.

Als BIM-modelleur werk je niet zomaar plannen uit: je doel is om een ruimtelijk ontwerp consequent en nauwgezet door te ontwikkelen, met als resultaat een Uitvoeringgereed Ontwerp in lijn met het concept dat technisch maakbaar, duurzaam en betaalbaar is. In deze rol ben je creatief, doortastend en proactief, bijvoorbeeld bij het signaleren van risico’s ten aanzien van regelgeving, constructie, bouwfysica of uitvoeringsmethodiek.

Je beschikt over doorzettingsvermogen en zelfbewustzijn. Je werkt graag in teamverband maar legt tegelijkertijd een grote mate van zelfstandigheid aan de dag. Je voelt je in hoge mate verantwoordelijk voor je eigen projecten en bent zelfkritisch. Je maakt je snel nieuwe vaardigheden eigen en hebt de ambitie om door te groeien naar een rol waarin je ook andere modelleurs aanstuurt. Je communiceert helder, effectief en prettig met zowel collega’s als externen.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden onze medewerkers aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We betalen tenminste conform CAO, en afhankelijk van je prestaties, daarboven. Uiteraard zien wij er in de huidige tijd op toe dat er voor iedereen goede thuiswerkomstandigheden gecreëerd worden. Bij Personal Architecture staat persoonlijke ontwikkeling centraal: iedere medewerker heeft een persoonlijk ontwikkelplan, wordt intensief gecoacht en ontwikkelt zich op basis van zijn/haar talenten en intrinsieke motivatie. Voor iedereen is een ruim ontwikkelbudget beschikbaar. Daarnaast zorgen we voor gezamenlijke lunch, borrelen we regelmatig en organiseren we leuke excursies.

Bij P∙A kom je terecht in een dynamische omgeving, waar iedere dag gezocht wordt naar nieuwe uitdagingen, kansen en oplossingen; een innovatieve omgeving waar het presenteren in Virtual Reality al enkele jaren de norm is. Bij P∙A gaan teamwork en eigen verantwoordelijkheid hand in hand. De werksfeer is informeel en gebaseerd op wederzijds vertrouwen; we zijn gewend elkaar feedback te geven en van elkaar te leren. Er wordt hard en serieus gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een goede grap of een gezellige borrel. P∙A is bovendien volop in beweging: binnenkort verhuizen we naar een nieuw kantoorverzamelgebouw dat we zelf ontwikkelen (zie Firma230.nl) en ondertussen bouwen we verder aan onze architectuur- en ontwikkelportfolio.

PROCEDURE

Wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan je portfolio, CV en je motivatiebrief naar info@personal-architecture.nl, ter attentie van Maarten Polkamp, met als onderwerp ‘sollicitatie Revit/ BIM-modelleur’. Bekijk ondertussen onze projecten op onze website en dit filmpje om een indruk te krijgen van ons team: https://youtu.be/wrjMp5mjsRU

Acquisitie door bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information