OFFICE MANAGER

Personal Architecture zoekt een:

Wil jij niet alleen memo’s uitwerken en dagenlang eenzijdig werk verrichten? Kom dan werken bij een architectenbureau waar je onderdeel uitmaakt van het team, jouw ontwikkeling centraal staat en geen dag hetzelfde is.

Bij Personal Architecture werken we met een hecht team aan uiteenlopende opdrachten, van woningen voor particuliere opdrachtgevers tot complexe en grootschalige transformatie opgaven in onder meer de leisure sector. Bij het merendeel van onze projecten zijn we betrokken vanaf het allereerste begin tot en met de uitvoering. We werken bij P∙A niet alleen aan architectuur projecten voor opdrachtgevers, maar houden ons ook bezig met ontwerpend onderzoek en projectontwikkeling. Bij alles wat we doen streven we ernaar een bijdrage te leveren aan een mooiere en duurzame stad met gelukkige bewoners. Of zoals onze slogan luidt: Architecture is not about buildings, it’s about people!

JOUW ROL

Als ‘Chef de Bureau’ ben je degene die ervoor zorgt dat op dagelijkse basis alles soepel verloopt. Je rol is tweeledig: je vervult werkzaamheden voor Personal Architecture maar ook voor ons kantoorverzamelgebouw Firma230. Je bent onder meer verantwoordelijk voor relatiebeheer (CRM), agenda’s en boekingen, voorraadbeheer, en social media (PR en marketing). Daarnaast ben je, samen met de partners en onze accountant, verantwoordelijk voor de (financiële) administratie. Bovendien ben je gastheer/ gastvrouw van P∙A, maar ook van Firma230. Je communiceert met het team, de partners, onze opdrachtgevers, maar bijvoorbeeld ook met de huurders van Firma230.

JOUW KWALIFICATIES

We zijn op zoek naar een intelligent, sociaal en leergierig persoon. Relevante ervaring is voor ons minder belangrijk dan de ambitie jezelf te willen ontwikkelen en nieuwe vaardigheden eigen te maken. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en bent de Engelse taal machtig. Je beheerst het Microsoft Office pakket en bent bereid om te leren werken met een CRM-pakket en een boekhoudpakket. Je hebt affiniteit met social media en vindt het een uitdaging om werkzaamheden uit te voeren die raken aan marketing en PR.

Je beschikt over doorzettingsvermogen en zelfbewustzijn. Je werkt graag in teamverband maar legt tegelijkertijd een grote mate van zelfstandigheid aan de dag. Je voelt je in hoge mate verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden en voor de mensen die op jou vertrouwen. Je maakt je snel nieuwe vaardigheden eigen en hebt de ambitie om je takenpakket in de toekomst te verbreden, bijvoorbeeld het (assisteren bij het) opstellen van offertes of het maken van projectpresentaties.

Je communiceert vlot, effectief en prettig met zowel een opdrachtgever, een aannemer, als met een buitenlandse stagiair(e). Je bent positief ingesteld en bent geïnteresseerd in mensen. Je voelt aan waar zich problemen kunnen voordoen en stelt dit proactief aan de orde. Je houdt van dynamiek en brengt met plezier en doortastendheid structuur aan in werkzaamheden en processen.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden onze medewerkers aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We betalen tenminste conform CAO, en afhankelijk van je prestaties, daarboven. Uiteraard zien wij er in de huidige tijd op toe dat er voor iedereen goede thuiswerkomstandigheden gecreëerd worden. Bij Personal Architecture staat persoonlijke ontwikkeling centraal: iedere medewerker heeft een persoonlijk ontwikkelplan, wordt intensief gecoacht en ontwikkelt zich op basis van zijn/haar talenten en intrinsieke motivatie. Voor iedereen is een ruim ontwikkelbudget beschikbaar. Daarnaast zorgen we voor gezamenlijke lunch, borrelen we regelmatig en organiseren we leuke excursies.

Bij P∙A kom je terecht in een dynamische omgeving, waar iedere dag gezocht wordt naar nieuwe uitdagingen, kansen en oplossingen. Bij P∙A gaan teamwork en eigen verantwoordelijkheid hand in hand. De werksfeer is informeel en gebaseerd op wederzijds vertrouwen; we zijn gewend elkaar feedback te geven en van elkaar te leren. Er wordt hard en serieus gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een goede grap of een gezellige borrel. P∙A is bovendien volop in beweging: binnenkort verhuizen we naar een nieuw kantoorverzamelgebouw dat we zelf ontwikkelen (zie Firma230.nl) en ondertussen bouwen we verder aan onze architectuur- en ontwikkelportfolio.

PROCEDURE

Wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan je CV en je motivatiebrief naar info@personal-architecture.nl, ter attentie van Maarten Polkamp, met als onderwerp ‘sollicitatie office manager’. Bekijk ondertussen onze projecten op onze website en dit filmpje om een indruk te krijgen van ons team: https://youtu.be/wrjMp5mjsRU

Acquisitie door bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information