interieur architect

architectenbureau cepezed zoekt een:

Ter versterking van cepezedinterieur zoeken wij een nieuwe collega! Het gaat in eerste instantie om een vervanging van zwangerschapsverlof, maar omdat ons bureau nog steeds groeit heeft deze vacature ook potentie voor daarna.

cepezedinterieur ontwerpt de binnenwereld van gebouwen. Of die nu van cepezed zijn of van een andere architect. Met een groot invoelend vermogen, een analytische conceptuele aanpak en een hoog niveau van esthetische en technische uit- en afwerking.

We hebben een integrale benadering die de kansen en kwaliteiten van gebouwen samenbrengen met de identiteit en behoeften van de opdrachtgever en gebruikers. Esthetiek, techniek en afwerking zijn hierin onderdeel van een totaalconcept. Met veel ruimte voor ambiance en een minimum aan visuele ruis.

We hebben jou nodig om hieraan bij te dragen. Dit door samen met je collega’s tot het juiste ontwerp en de presentatie ervan te komen.

In jouw rol ondersteun je de projectleiders van de (interieur) ontwerpen door uitwerken van het ontwerp, het maken van de plattegronden, maar ook door het maken van presentatieboekjes. Anderzijds ben je ook de sparringspartner die je collega uitdaagt om het ontwerp verder te brengen en het verhaal erachter.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met:

  • tussen de drie en zeven jaar relevante werkervaring in interieurarchitectuur;
  • een opleiding TU Bouwkunde, afstudeerrichting interieurarchitectuur of architectuur;
  • een opleiding kunst academie, (hogeschool voor beeldende kunst en vormgeving), afstudeerrichting interieurarchitectuur;
  • affiniteit met integraal ontwerpen en zorgvuldig detailleren;
  • kennis van bouwtechniek en -regelgeving;
  • actuele kennis van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzame materialen;
  • een proactieve houding en de ambitie als teamplayer samen tot het beste resultaat te komen;
  • ruime ervaring met Revit, autocad, InDesign, Photoshop;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden:

werk aan prestigieuze projecten van initiatief tot oplevering;
samenwerking met gerenommeerde partners en opdrachtgevers;
een resultaatgerichte werksfeer waarin ook ruimte is voor gezelligheid;
een salaris op basis van kennis, ervaring en de architecten-CAO;
een werkweek van 32 – 40 uur
een prachtige, daglichtrijke werkplek in een door onszelf herontwikkeld historisch pand in hartje Delft, dichtbij het station.

Denk je dat jij en cepezed een goed match zijn? Stuur dan je cv, portfolio en motivatiebrief naar sollicitaties@cepezed.nl

Meer informatie / More information