Projectleider Bouwkunde (m/v)

ToornendPartners zoekt een:

Wij zoeken enthousiaste, gedreven mensen om ons team mee uit te breiden. We zoeken in dat kader twee nieuwe projectleiders. Op onze website vind je een selectie van de bijzondere projecten waaraan we werken en een beschrijving van wat we allemaal bieden aan onze opdrachtgevers. Wil jij ook jouw kennis inzetten voor de meest gerenommeerde culturele instellingen in Nederland en mogelijk ook in het buitenland? Reageer dan op onze advertentie.

Wat krijg je?

Je gaat deel uitmaken van een klein en betrokken team, dat zelfstandigheid én begeleiding biedt. De kans om mee te helpen het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. Volop mogelijkheden om je te ontplooien en te ontwikkelen. Een fulltimebaan (minimaal 32 uur/week), een aantrekkelijk salaris goed passend bij jouw niveau aan kennis, ervaring en potentie.

Wat heb/ben je?

  • Een wo-studie met technische achtergrond: bouwkunde of civiele techniek.
  • Analytisch sterk en ook nieuwsgierig en leergierig.
  • Communicatief zorgvuldig en sterk.
  • Uitstekende kennis van MS Office pakket, inclusief MS Project en Access. Bij voorkeur beheers je ook een gangbaar tekenprogramma zoals Autocad.
  • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal.

Wat ga je doen?

Als teamlid werk je aan verschillende projecten tegelijkertijd en in verschillende rollen, variërend van een projectmanagementrol tot het geven van inhoudelijke adviezen.

Je wordt de rechterhand van de partners en je draagt actief bij aan het oplossen van vragen van onze opdrachtgevers. Door vragen diepgaand te onderzoeken en uit te werken, breid je je kennis snel uit; kennis die ook in andere projecten weer goed van pas zal komen.

Voor je sollicitatie geldt:
Je sollicitatie met motivatie en cv ontvangen we graag uiterlijk 10 februari 2021.

ToornendPartners
t.a.v. de heer ir. R.A.W. van Gemert
Wagenweg 58
2012 NG Haarlem
Nederland

T +31 (0) 23 531 90 95
info@toornend.com

Wij reageren niet op commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Meer informatie / More information