archicad tekenaar/BIM-manager

Buro Ruim zoekt een:

Buro Ruim zoekt een enthousiaste ondernemende bouwkundige met ruime ervaring, die naast het technisch uitwerken en managen van projecten de spil wil zijn in de interne ontwikkeling van onze BIM-processen.

Kwalificaties

  • vijf jaar werkervaring bij toonaangevende bureaus.
  • HBO/WO werk- en denkniveau.
  • uitstekende systeemkennis ArchiCAD en BIM.
  • kennis van Nederlandse bouw en regelgeving.
  • brede bouwkundige kennis van constructie, installaties en materialisatie.
  • je hebt humor, bent ondernemend en draagt nieuwe ideeën aan.
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij
Buro Ruim is een dynamisch en creatief architectenbureau, gevestigd in Amsterdam. Wij werken aan een groot aantal uitdagende projecten op het gebied van architectuur. Onze projecten kenmerken zich door een heldere opbouw met bijzondere aandacht voor detaillering. Het werkgebied is breed, van woningbouw tot retail en interieur. Daarin begeleidt ons team van architecten, bouwkundigen en visualizers alle fases van het bouwproces.

Wat ga je doen
Als Archicad tekenaar/ BIM-Manager werk je mee aan de technische uitwerking van de projecten, coördineer je de BIM-processen en geef je begeleiding aan de (BIM)-medewerkers. Je hebt (samen met projectarchitecten) contact met klanten en maakt afspraken over het detailniveau en de uitwisseling van de modellen.

Wat bieden wij jou
We nemen je op in ons internationaal team van ambitieuze ontwerpers dat met veel plezier samenwerkt. Wij stimuleren betrokkenheid bij alle fasen en delen ons kantoor met Urban Fabric Development (www.urban-fabric.nl), wat voor een mooie kruisbestuiving zorgt. Jij komt terecht in een open informele werksfeer met ruimte voor inbreng van iedereen. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf vinden wij heel belangrijk.

Zin in een nieuwe uitdaging? Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan horen we graag van je!

De functie is voor 32-40 uur per week. Als je vragen hebt, neem dan contact op met Freek Waltmann op 020-3080010. Omschrijf in je brief (max 1A4) waarom je voldoet en stuur deze met een beknopte CV en portfolio (alles in PDF) naar vacatures@buroruim.nl

Meer informatie / More information