ArchiCAD modelleur

ELLBRU zoekt een:

Voor een architectenbureau in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een ArchiCAD modelleur. Ben jij een enthousiaste en ambitieuze bouwkundig modelleur met een grote mate van zelfstandigheid en kan jij werken met Archicad? Wil jij graag meewerken aan uitdagende projecten in BIM bij een van onze opdrachtgevers? En heb jij affiniteit met retail en horeca? Dan ben jij de ArchiCAD modelleur die wij zoeken!

Organisatie
Onze opdrachtgever is een architectenbureau die gespecialiseerd is in retail, horeca en wonen. Ze verzorgen de projecten van de ontwerpfase tot de daadwerkelijke uitvoering waarbij zij de kwaliteit goed in de gaten houden. Het bureau werkt voor zowel kleine als grote opdrachtgevers en staan bekend om hun snelheid en duurzaamheid. Duurzaamheid is daarbij geen doel op zich, maar een bewijs van een goed ontwerp.

Functieomschrijving
Als ArchiCAD modelleur ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van projecten vanaf schetsontwerp tot bouwuitvoering. Je draagt zorg voor de uitwerking van het project en onderhoud zowel in- als extern de contacten en dient de omgevingsvergunning in. Daarnaast verwachten wij een up-to-date kennis van bouwregelgeving en vergunningen.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde (of huidig Academie van Bouwkunst);
  • Aantoonbare ervaring als ArchiCAD modelleur (dit kan ook een relevante stage zijn);
  • Jij bent ambitieus, toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.

Ons aanbod
Wij bieden een ArchiCAD modelleur een uitdagende en afwisselende functie bij een opdrachtgever binnen de architectuur die toonaangevende projecten realiseert. Wij bieden jou een aantrekkelijk maandsalaris (€2.400 – €3.300 bruto op basis van kennis en ervaring) met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkt de eerste periode als professional via ELLBRU en zal vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei en is er een riante aanbrengbonus-regeling.

Herken jij jezelf hierin? Neem contact op met Roel Hesselberth via: 088 222 1806 / rhesselberth@ellbru.nl

Meer informatie / More information