stagiair Architectuur

Rijnboutt zoekt een:

Ben je ambitieus, enthousiast en leergierig? En ben je op zoek naar een inspirerende stage bij een multidisciplinair bureau? Dan is Rijnboutt de aangewezen plek voor jou! Per februari/maart 2021 hebben wij een stageplek bij onze afdeling Architectuur beschikbaar.

Wat we vragen:

  • Je volgt een bachelor of master in de richting Architectuur en bent gedurende je stage geregistreerd bij deze opleiding;
  • Je bent minimaal 6 maanden fulltime beschikbaar;
  • Ervaring met ontwerpprogramma’s zoals Indesign, Illustrator en Photoshop;
    Ervaring met ArchiCad en/of Revit;
  • Je bent in staat je werk op een professionele manier te presenteren;
  • Gevoel en inzicht voor ontwerpen, conceptueel denkvermogen en ervaring in het maken van studiemodellen (zowel fysiek als digitaal).

Onze bijdrage aan jou:
Wij zijn allemaal bevlogen vakmensen. Altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en ambachtelijke hoogstandjes. De meest bijzondere ontdekkingen delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Zo groeit onze kennis moeiteloos door. En wordt onze blik op de wereld steeds completer.
Je krijg 90 zeer talentvolle collega’s. Je werkplek is een prachtig gebouw in de Amsterdams houthavens, met uitzicht over het IJ. Je krijgt een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?
Solliciteer dan nu via : https://jobs.rijnboutt.nl/stage-architectuur/nl
We ontvangen graag een beknopt CV, je motivatie en een portfolio.
Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rijnboutt.nl voor meer informatie over het bureau en onze projecten.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information