Bouwkundig Ontwerper

Studio Hartzema zoekt een:

Studio Hartzema is een architecten / stedenbouwkundig bureau in hartje Rotterdam. We maken ontwerpen voor stad, gebouwen en ruimte. We hebben een duidelijke visie hoe kunnen bijdragen de wereld mooier en groter te maken en sluiten geen compromissen als het gaat om kwaliteit.
Voor meer informatie: www.studiohartzema.com

Studio Hartzema zoekt een ervaren technisch ontwerper/BIM-modelleur met aantoonbare relevante werkervaring. Je hebt kennis van bouwkundige detaillering en de kunde om deze voor onze architectonische ambitie in te zetten. Als teamspeler lever je zowel een belangrijke bijdrage aan het ontwerp, als ook de uitvoering van de gebouwen die wij realiseren. Je bent betrokken bij het ontwerp- en uitvoeringsproces en daarbij technische aanspreekpunt voor architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers. Je zorgt dat stukken gereed zijn voor vergunningverlening en voor de bouw. Je werkt vanzelfsprekend in BIM en hebt ervaring met Revit.

Profiel:

  • Minimaal afgeronde opleiding HBO Bouwkunde;
  • Kennis van en ervaring met technische/architectonische uitwerking en detaillering van gebouwen in alle fasen van het ontwerpproces;
  • Kennis en ervaring met de Nederlandse bouw en -regelgeving
  • Kennis en ervaring met Revit en BIM;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief met cv en portfolio (max. 5Mb, 10 pag.) naar office@studiohartzema.com

Alleen sollicitaties die voldoen aan bovengenoemde kenmerken zullen worden beantwoord. Graag sollicitatie versturen voor dinsdag 26 januari 2021.