Junior interieurarchitect

Architectenbureau De Twee Snoeken zoekt een:

Wat we verwachten:
We zijn op zoek naar een gedreven interieurarchitect die binnen projecten een ondersteunende rol heeft en graag in een team werkt. Je werkt slagvaardig, doelmatig en nauwkeurig. Daarbij ben je in staat om met nieuwe ideeën te komen en deze in overleg uit te werken. Vaardigheid met SketchUp en Photoshop is een vereiste. Ervaring met Revit en InDesign is een pluspunt. Binnen ons bureau is succes gebaseerd op (integrale) samenwerking en collegialiteit. Ben jij stress-bestendig, ambitieus en veelzijdig en ga jij samen met het team voor de winst? Dan willen we je graag ontmoeten!

Wat we bieden:
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Je maakt deel uit van een ambitieus en hecht team in een energieke en creatieve werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Je valt onder de CAO voor architectenbureaus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook uitstekend. Het betreft een tijdelijk contract vanwege vervanging bij zwangerschapsverlof. Afhankelijk van marktontwikkeling en werkvoorraad is er mogelijk uitzicht op een langer dienstverband.

Wat jij gaat doen:
Als interieurarchitect werk je in wisselende teams aan verschillende projecten. Je taak omvat o.a. het deels zelfstandig ontwerpen van interieurs van bijvoorbeeld gemeentehuizen, politiekantoren en scholen. Daarnaast werk je zelfstandig en in teams aan prijsvragen. Je bent breed inzetbaar, het werk varieert van het formuleren van volledige kantoorconcepten, het ontwerpen van maatwerkmeubilair, ontwerpen van het materialenpalet tot en met een los meubilair concept.

Wie we zijn en wat we doen:
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architectenbureau en softwareontwikkelaar. In ons pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICTers en grafisch vormgevers. In een ongedwongen sfeer werken we hard aan het bereiken van onze doelen. Binnen de teams draagt iedereen verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk, maar we gaan er ook van uit dat alle collega’s meedenken over mogelijke verbeteringen in het ontwikkelproces en het eindproduct.
Ons architectenbureau is toonaangevend in Nederland en heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille met onder andere gemeentehuizen, politiebureaus, scholen en woningbouw. Onze professionals op het gebied van architectuur, interieur en projectmanagement maken ons onderscheidend. Meer over ons bedrijf en onze projecten vind je op onze website www.tweesnoeken.nl.

Ervaring:
Minimaal 1-3 jaar ervaring. Bedreven met SketchUp en Photoshop, ervaring met Revit of Indesign is een pré.

Competenties:
Zelfstandig, communicatief vaardig, resultaatgericht, flexibel, goed kunnen samenwerken.

Opleiding: HBO+ Interieurarchitectuur
Aantal uren: 36 – 40 uur per week
Beschikbaar: in overleg

Interesse?
Stuur een e-mail met je cv, portfolio en motivatie naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Korver (interieurarchitect) of Henk van Evert (manager HRM) via ons telefoonnummer: 073 614 04 07