TU stagiair(e) (NL)

Bedaux de Brouwer Architecten zoekt een:

Bedaux de Brouwer Architecten werkt vanuit de, door oprichter Jos. Bedaux ontworpen, Rijksmonumentale villa aan afwisselende projecten op verschillende schaalniveaus. Vanaf 1937 kent het bureau een continuïteit van hoge kwaliteit in ontwerp en uitwerking. Onze architectuur laat zich omschrijven als een mild, tijdloos modernisme, met oog voor mens en omgeving en is in de afgelopen decennia met vele architectuurprijzen bekroond en gepubliceerd.

De functie
Wij hebben vanaf februari een plek voor een talentvolle en enthousiaste ontwerpstagiair(e). Als ontwerpstagiair(e) werk je binnen een team aan verschillende ontwerpfases, van tenders tot technische ontwerpen, zodat je op een breed vlak de praktijk leert kennen. We betrekken je bij de dagelijkse gang van zaken en je werkt op gelijkwaardige basis met onze collega’s. Afhankelijk van het project werk je aan deelstudies, deelontwerpen, visualisaties en presentaties. Aan het eind van de stageperiode heb je een duidelijk beeld van wat een toekomstige carrière bij ons kantoor zou inhouden.

Binnen ons kantoor werken we met verschillende programma’s. Tijdens je stage zul je onder andere in aanraking komen met Revit en BIM, Autocad, Sketchup, Photoshop, Indesign en Illustrator. Wil je een van deze programma’s beter leren beheersen? Dan kunnen we je daarbij ondersteunen.

Onze systematiek ondersteund thuiswerken waar nodig. Wij zorgen in dat geval dat er voldoende en goede begeleiding is. Stagiaires ontvangen een stagevergoeding.

Wat wij verder vragen:

  • Omwille van onze oriëntatie op de Nederlandse markt zijn we op zoek naar een stagiair(e) die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft. Engelse taalvaardigheid is daarnaast een pre.
  • Onze voorkeur gaat uit naar stagiairs die momenteel studeren in de master aan de TU.
  • Een proactieve en professionele houding
  • Een scherp oog voor visuele esthetiek
  • Zelfstandig en gemotiveerd
  • Kritisch op een positieve manier

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in de vacature en past jouw profiel bij onze uitvraag? Stuur dan je motivatie, CV en portfolio (max. 10 MB) naar post@bedauxdebrouwer.nl onder vermelding van ‘sollicitatie stagiair(e)’.

De vacature is actueel zolang deze online staat.

Meer informatie / More information