stagiair

XML zoekt een:

Als een stagiair(e) bij XML zal je onderdeel zijn van een creatief en internationaal team en werk je mee aan projecten van concept tot uitvoering.

Wat we vragen:

  • Momenteel een master aan de TU, Academie van Bouwkunst of relevante opleiding volgend
  • Je bent gedreven, pro-actief en leergierig
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van Archicad is een pre
  • Woonachtig is Amsterdam is een pre

Wat we bieden:

Een dynamische stageplaats bij een groeiend bureau, met een diverse portfolio van unieke culturele projecten tot grootschalige woningbouw.

Over ons
XML is een bureau voor architectuur, stedenbouw en onderzoek. Het werk van het bureau wordt gekenmerkt door een onderzoeksgedreven benadering waarin analyse wordt ingezet als de drijvende kracht voor ontwerp.

Het bureau is werkt aan projecten van verschillende schaalniveaus: van mixed-use gebouwen tot masterplanning, van woningbouw en villa’s tot publieke interieurs.

XML heeft twee eerste prijzen gewonnen in Europan en was finalist voor de Prix de Rome. Het werk van XML was onderdeel van de hoofdtentoonstelling van de 14e Architectuurbiënnale van Venetië. In 2016 publiceerde XML het boek PARLIAMENT, dat inmiddels een standaardwerk is over de architectuur van politieke vergaderruimtes.

Soliciteren
Interesse? Stuur je cv en portfolio (PDF max 10 MB) per email naar: hr@x-m-l.org.com onder vermelding van ‘Stageplaats’ als onderwerp.