tekenaar

Houben / Van Mierlo architecten zoekt een:

Voor de versterking van ons team zoeken wij een creatieve technische ontwerper /tekenaar met een passie voor architectuur, techniek en detail; zeer goede tekenvaardigheden (AutoCAD en ArchiCAD); gestructureerd, productief en communicatief, met professionele beheersing van de Nederlandse taal en minimaal 5 jaar ervaring in het werk voor een toonaangevend bureau; minimaal 4 dagen per week beschikbaar. In jouw rol werk je aan diverse concrete projecten vanaf vanaf definitief ontwerp t/m uitvoeringsgereed ontwerp.

Houben / Van Mierlo is een middelgroot Eindhovens architectenbureau. Wij maken bijzondere PLEKKEN waar MENS en AARDE centraal staan. Wij werken in een dynamisch team met zeer korte lijnen aan hoogwaardig maatwerk voor een diverse opdrachtenportefeuille. Deze omvat onder andere de transformatie van diverse stedelijke (monumentale) complexen, een groot aantal binnen- en randstedelijke woningbouwopgaven van klein tot groot en verschillende CPO-projecten. Affiniteit met stedenbouw en ook ervaring met ArchiCAD is een pre.

Gekwalificeerde kandidaten nodigen wij uit uiterlijk 22 februari 2021 een korte mail met CV en een selectie van eigen werk te sturen aan:

HOUBEN / VAN MIERLO
t.a.v. officemanager Klaartje Daamen
klaartje@houbenvanmierlo.nl