junior landschapsarchitect

PosadMaxwan zoekt een:

Wij kunnen hulp gebruiken! Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior landschapsarchitect die ons team komt versterken. Iemand die binnen ons team Openbare Ruimte aan diverse projecten in alle fasen van het ontwerpproces kan werken. En iemand die een actieve rol kan spelen bij de ontwikkeling en positionering van ons team Openbare Ruimte.

Wie zijn wij?

Bij PosadMaxwan werken we aan de gezonde, duurzame en slimme stad. Met ons team van 40 stedenbouwkundig ontwerpers, (landschaps-)architecten en onderzoekers maken we inzichtelijk hoe die stad van morgen eruitziet en wat we vandaag al kunnen doen om die ambitie te realiseren. Er is een jonge en informele bedrijfscultuur en de sfeer is ongedwongen, maar tegelijkertijd is de kwaliteit van het werk heel belangrijk. Er is een hoog arbeidsethos maar gelukkig is er ook ruimte voor humor en plezier op de werkvloer.

Wat ga je doen?

Binnen Team Openbare Ruimte werken wij aan gezonde, duurzame en inspirerende stadslandschappen voor huidige en toekomstige generaties. Deze focus is belangrijker dan ooit want de vraag naar woningen neemt toe, steden raken dichtbevolkter en het klimaat verandert. Daarom zijn wij naar vernieuwende ontwerpoplossingen om groen in te passen in stedelijke omgevingen. In deze functie werk je aan diverse projecten in alle fasen van het ontwerpproces binnen ons team Openbare Ruimte. Daarnaast krijg je veel vrijheid voor inhoudelijke en organisatorische invulling van deze rol en kun je een actieve rol spelen bij de ontwikkeling van het team.

Jouw talenten?

Zou jij jezelf omschrijven als iemand die:

  • Initiatiefrijk is en gemakkelijk communiceert;
  • Een afgeronde opleiding heeft aan de WUR, Van Hall Larenstein (techniek), TU, academie of vergelijkbaar;
  • Tot 2 jaar werkervaring heeft als landschapsarchitect;
  • Talent heeft voor het oplossen van stedelijk-landschappelijke vraagstukken;
  • Een uitstekend ontwerper is op verschillende schaalniveaus;
  • Goede grafische vaardigheden heeft;
  • Een goede beheersing heeft van Adobe, Autocad, Office, Rhinoceros 3D;
  • Goede communicatieve vaardigheden heeft in het Engels, communicatieve vaardigheden in het Nederlands zijn een pre;
  • Per direct / zo snel mogelijk (32- 40 uur) inzetbaar is.

Dan zou je goed bij ons passen en willen we graag kennis met je maken!

En wat bieden wij jou?

Een uitdagende en veelzijdige baan op ons kantoor in BINK36 te Den Haag (op dit moment vanuit huis). Een divers en enthousiast team, waar eigen inbreng en meedenken zeer gewaardeerd wordt om bij te dragen aan de professionalisering van de organisatie. Een fijne werkplek met dito lunch (wanneer dit weer mogelijk is). Arbeidsvoorwaarden conform de cao voor personeel in dienst van architectenbureaus (SFA).

Wil jij onze nieuwe junior landschapsarchitect worden?

Laat ons dan weten waarom jij de beste kandidaat bent voor deze functie en waarom jij bij ons wilt komen werken. Graag ontvangen wij dan jouw motivatiebrief, CV en portfolio via vacatures@posadmaxwan.nl, ovv junior landschapsarchitect. En vergeet in je brief niet kort te vermelden wat je favoriete stad is en waarom, want daar zijn wij als stadmakers natuurlijk heel benieuwd naar.

Meer informatie / More information